Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AndrzejT

Bóbr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Temat trochę nietypowy bo chodzi o użytkownika forum, a może byłego użytkownika...

Otóż, na forum jestem już długo lecz miałem sporą przerwę.

Moje pytanie brzmi: Co się dzieje z użytkownikiem Andrzejt17? 

Z ciekawości zajrzałem dzisiaj na jego profil i zobaczyłem sporo wpisów typu "[*]", tak wiem nie umarł, ale co powoduje jego absencje na forum? 

Czytałem w jednym z komentarzy pod jego profilem, że odszedł do gameforgame (czy jak to się tam zwie), ale co to ma wspólnego z aktywnością na forum? 

z góry dzięki za objaśnienie sytuacji :D

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

JESTEM NA FORUM DŁUGO 

2c3c246f3aab42ebb2441b487111ee85.png

skoro nie jest aktywny to chyba odszedł z tego forum

w sumie pewnie przewidział że antaris zjebie forum i odszedł wcześniej, duzo wczesniej

Opublikowano

JESTEM NA FORUM DŁUGO 

2c3c246f3aab42ebb2441b487111ee85.png

skoro nie jest aktywny to chyba odszedł z tego forum

w sumie pewnie przewidział że antaris zjebie forum i odszedł wcześniej, duzo wczesniej

Kolego jestem mna tym forum dłużej niż ktokolwiek inny ;)

Od 2009 roku mialem konto do bodajże 2015, więc nie wyciągaj dziecinnych wniosków.

Nie kożystam z tamtego konto z oczywistych przyczyn ;)

Co do tematu, @klejmagic dzięki!

Ciekawi mnie co się z nim porobiło, bo na forum dużo wnosił, i forum dużo mu zawdzięcza :D

Opublikowano

Ma 24 lata, może pracuje w dobrej firmie, może założył rodzinę, może wyrósł z gierek i nie odczuwa potrzeby angażowania się w naszą społeczność? Ot proza życia, nikt tutaj wiecznie nie będzie przesiadywał

Opublikowano

Przypuszczam, że będzie odwiedzał forum raz na kilka miesięcy. Może ma inne duże projekty w swojej firmie, to już jego sprawa. 

Opublikowano

Dobra już się mniej więcej zorientowałem co i jak z tym "naszym" Andrzejkiem więc uważam, że nie ma sensu aby post dalej wisiał odblokowany.

Dzięki wielkie! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...