Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć limit yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak zwiększyć limit yang? Miałem pewny poradnik ale po nim dziwne rzeczy się u mnie działy. Np. przestał mi działać antyexp i na włączonym antyexpie na pieskach dobiłem max poziom. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Hobby: C++

A pyta się o takie proste rzeczy gdzie wystarczy znać podstawy podstaw...

Wystarczy zmienić typy danych...

No i co, że hobby a pyta? Nie cwaniakuj, bo sam nie jesteś orłem z tego co widać po tematach. 

Opublikowano

No i co, że hobby a pyta? Nie cwaniakuj, bo sam nie jesteś orłem z tego co widać po tematach.
To jest jakiś cwaniak, co z Asfenem trzyma, nie oczekuj zbyt wiele.

@topic, wpisz w Google coś w stylu "how to expand yang/gold limit Metin2", na pewno coś znajdziesz, a jeśli chcesz mieć to dobrze zrobione, możesz poszukać kogoś, kto robi to za pieniędze, wszystko Ci ładnie ogarnie.

Opublikowano

Te moje tematy są bez odpowiedzi.. Takie posty itd. uczą, że na tym forum nikt ci nic nie da i nie pomoże. Sam musiałem all ogarniać i w sumie takie "olewanie" uczy nas do samo uczenia się.

Opublikowano

Te moje tematy są bez odpowiedzi.. Takie posty itd. uczą, że na tym forum nikt ci nic nie da i nie pomoże. Sam musiałem all ogarniać i w sumie takie "olewanie" uczy nas do samo uczenia się.

Bo się k***a myśli, a nie z każdym problemem leci na mpcforum. Kiedy to zrozumiecie?

Opublikowano

Nie dziwne, że bez odpowiedzi, każdy pomyślał, że jakiś troll, bo tak zaawansowany użytkownik by nie pytał o takie coś

// Edit

Aleee czekaj, bo coś się nie zgadza xD Mówisz, że forum jest złe, bo nikt nic nie da i nie pomoże, a sam to zrobiłeś w tym temacie.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to na devie był poradnik że zdjęciem limitów.. musisz poszukać bo na necie jest ich dużo.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to na devie był poradnik że zdjęciem limitów.. musisz poszukać bo na necie jest ich dużo.

Jest na devie chyba poprawny. 

W każdym praktycznie są jakieś błędy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...