Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor i/lub Karta graficzna do 600zł

lowca54321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę kupić procesor lub kartę graficzną tylko nie wiem co pierwsze lepiej byłoby wymienić w moim obecnym komputerze.
Głównie gram w lol'a osu, a chciałbym pograć w gry typu Tera, Black Desert Online bez lagów.( Budżet ogólny to 600zł jeśli w tej cenie da się dostać jakąś fajną karte i procesor byłoby fajnie. Części mogą być używane ale wolałbym nowe)

Mój aktualny PC

Karta graficzna - AMD Radeon HD 5700
Procesor - AMD Athlon II x4 640 3.00GHz
Płyta główna - Asus M5A78L-M LX3
Zasilacz - CHIEFTEC CTG-550-80P 550W A80 SERIES (CTG-550-80P)

Opublikowano

Masz jakies chlodzenie? Ten procesor mozesz z tego co sie orietnuje troche na tej plycie jeszcze wykrecic, nawet na boxie. (x4 635 na boxie krecilem o 300mhz i praktycznie bez roznic, oprocz wydajnosci), do tej karty szkoda cokolwiek pchac, a procesor jeszcze ogarnia, wiec zalecilbym kupic tu GTX 770 2gb (500zl~). Stowke zostaw, nie napisales ile masz ramu, ale w przyszlosci kupisz h61 (100zl) + chocby i5 2400 (300zl) i sztos sprzet pod kazda nawet nowa gre.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

4GB ramu
a co do chłodzenia to jest boxowe, ale nie jestem pewniem bo jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o te sprawy.
Tego GTX to używanego mi cenę podałeś?

Opublikowano

Obojętnie,coś tam się trochę z taktowaniem różni czego raczej nie odczujesz,tyle co ta 2`ga jest coś może nowsza od pierwszej..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...