Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 500 zł, klawiatura, słuchawki do 250 zł

Exwin22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, a raczej pytania:

1. Jaką grafe dobrą do 500 zł polecacie?

2. Ile muszę wydać na dość fajną klawiaturę, najlepiej mechanika?

3. Słuchawki do karty SB X-Fi XtremeMusic do kwoty około 250 zł?

4. Co jaki czas najlepiej wymieniać ślizgacze w myszce?

Opublikowano

Pod jaki sprzęt ta karta?

Klawiaturę możesz kupić za różną kwotę, to już twój wybór. Ja bym wydał jakoś 300-400 zł.

I5 4430, 4 zamawiam 8 GB RAM czyli będzie 12 :) obecna karta- GTX 650 OC.

A KLAWA jakaś do fps 300-400 zł?

Co sądzicie o sprzęcie (słuchawki) od razera itd?

Opublikowano

A zasilacz jaki masz? Wez GTX 770 uzywanego lepiej za te cene w takim razie, klawa to zalezy jakie przelaczniki chcesz (pewnie redy), krakeny to s**t (poszukaj moich postow to sie dowiesz, nie chce mi sie rozpisywac), jak juz brac jakis headset inny niz HyperX cloudy to SS sibierie, ale koniecznie na jacka.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Te wszystkie pseudo "gamingowe" sluchawki maja z*****a dzwiekowke, krakeny to juz jest patologia jak graja, sluchac tego nie moglem, bo np philipsy shp2000 - graja bez szalu, ale jest ok, a rakeny sie asluchalne, boli w ucho dudniacy bass jakby wszystko takie, ciezko okreslic, nie jestem audiofilem, ale gra to zle i tyle, steelseriesy graja lepiej, a Ty masz dzwiekowke juz, wiec po co Ci jakas na usb (srakeny, sibierie czy nawey cloudy 2 to ich dziwkowki na usb, sluchawki na usb to tez mozna powiedziec, ze maja dzwiekowke wlasnie, bo tak jest no to jak integra, czasem gorsze).

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...