Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Cała prawda o DiamondMT2.pl

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że Perserga tego nie umie to żadna nowość.

Ale wiesz, każdy od czegoś zaczyna.

Oczywiście Persergi nie bronie, ale troche śmiesznie się to czyta :D

poland.png

Opublikowano

Haha, ale ty głupi jesteś, brawo, brawo tylko każdy od czegoś zaczyna, poza tym wstawiaj sobie ile chcesz rozmów i tak na serwerze kto ma zagrać ten zagra.

Kiedy dostane obiecane ddosy od Ciebie? https://scr.hu/17qs/unnyo Serwer stoi prawie 1 dzień i nawet laga nie dostał.

Nie pozdrawiam

Czekam na "Twojego" diamondsa może będziesz miał 50 online na starcie xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

A wiesz, że jeszcze nic nie było robione to tak na marginesie ode mnie.

Tak się tłumacz, poprostu nawet nie stać cię na maszyne, żeby coś zrobić.

Czekam na diamondsa jestem bardzo ciekaw jak sobie poradzisz bez mpcforum skoro to forum jest dla Ciebie jedyną reklamą xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie stać mnie na maszynę.. dlaczego akurat ja mam to zrobić? A nie osoby, z którymi trzymam?

Ty nawet nie zauważyłbyś kiedy dostajesz bo nie umiesz czytać systemu, pierwsze to "kret, kret" podobnie jak z nieumiejętnością czytania "log -> commandlog" (y)

Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić bo jesteś za mało inteligentny, a rozmowy przedstawione wyżej tylko to udowadniają.

Co do diamondsa, leży już w koszu, a dlaczego? Bo to porażka co na tym serwerze się dzieje, polecam Ci sprawdzić połowe eq, które nie dodaje bonusów, jak to zauważyłem to aż odechciało mi się to naprawiać.

Opublikowano

Nie stać mnie na maszynę.. dlaczego akurat ja mam to zrobić? A nie osoby, z którymi trzymam?

Ty nawet nie zauważyłbyś kiedy dostajesz bo nie umiesz czytać systemu, pierwsze to "kret, kret" podobnie jak z nieumiejętnością czytania "log -> commandlog" (y)

Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić bo jesteś za mało inteligentny, a rozmowy przedstawione wyżej tylko to udowadniają.

Co do diamondsa, leży już w koszu, a dlaczego? Bo to porażka co na tym serwerze się dzieje, polecam Ci sprawdzić połowe eq, które nie dodaje bonusów, jak to zauważyłem to aż odechciało mi się to naprawiać.

Hehe dobre żarty.

Tak jak mówiłem, możesz wstawiać więcej osob, może sa.bal zrobić maraton o mnie i tak serwer bedzie stał i tak mnie nie zniszczysz ;* Pozdrawiam na serwerze aktualnie 1100 online :*

DiamondMT2.pl

Opublikowano

1100 online? A pamiętasz, jak Twój licznik pokazywał na serwerze 900 online, a na ch1 było tylko 150 osób? Ciekawe jak to działa.......

150 osób to było na Twojej beradii (rekord wow)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Hehe dobre żarty.

Tak jak mówiłem, możesz wstawiać więcej osob, może sa.bal zrobić maraton o mnie i tak serwer bedzie stał i tak mnie nie zniszczysz ;* Pozdrawiam na serwerze aktualnie 1100 online :*

hahahaahhahhahahhahah 1100? xD

chciales napisac 110

Opublikowano

536481479641788661747.png

Pokaż mi to 1100 online XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zdjęcie zostało wykonane kilka dni temu jak ten sam licznik pokazywał całe 950 osób online, a na ch1 było tylko 165... wytłumacz mi jak to działa bo nie wiem....

Opublikowano

Przeczytaj sobie posta wyżej bezmózgu.

Z tego co widzę na zdjęciu jest napisana 17, a nie 9, a licznik pokazywał ponad 950 osób.

767821479641945661747.png

Brawo zrobiłeś ssa pewnie o 9 rano, a dodałeś na screenshootera o 17

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Co k***a XDDDDDDDDD

Ty to naprawdę jesteś głupszy niż myślałem, podkręcony licznik widać z kilometra, a u Ciebie jest podkręcony o minimum 3x

Przecież każdy ogarnięty człowiek wie, że kret ma kręcone liczniki.

Przeczytaj sobie posta wyżej bezmózgu.

Z tego co widzę na zdjęciu jest napisana 17, a nie 9, a licznik pokazywał ponad 950 osób.

767821479641945661747.png

Brawo zrobiłeś ssa pewnie o 9 rano, a dodałeś na screenshootera o 17

Nazwa ScreenShota jest automatycznie generowania.

Perserga nauczyłeś się już robić updaty i edytować questy?

Bo jak czytałem te Twoje wypociny to mi się szkoda zrobiły.

Nie dziwie się czemu Lajk z Tobą już nie współpracuje, zresztą dupę mu obrabiasz.

Skończ gimnazjum i dopiero bierz się za serwery. Tak czy siak nadal nic nie potrafisz. Nawet przyzwoitej prezentacji zrobić nie potrafiłeś. 

Opublikowano

No leży w koszu i nic z nim nie robię bo to strata czasu, 2x szybciej możnaby zrobić taki sam serwer niż naprawiać ten bo jest bardziej pobugowany niż mój Aline2.

Nie wiem szukasz zaczepienia aby odskoczyć od prawdy, którą jest podkręcony licznik o 2.5/3?

@1361622928-U485574.png#Bazyliszek

Współpracuje bo mu zapłacili, robił na niego też zdjęcia itd, ale przekupili go kasą i nagle nic do nich nie ma, a przed zapłaceniem pisał mi tyle rzeczy na gg na nich, że to poezja.. ale go łatwo idzie przekupić kasą i za kasę zrobi wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...