Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Cała prawda o DiamondMT2.pl

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cała prawda o techniku tego śmiesznego serwera DiamondMT2.pl

Jesteście pewni, że chcecie grać u osoby, która nic nie potrafi i pisze do każdego o pomoc?

U osobie, która nie potrafi nawet zainstalować portów do maszyny? U osoby, która nic kompletnie nie potrafi?

370661479552211661747.png

823671479552211661747.png

Opublikowano

Nic nowego. Niekompetencje tego człowieka było widać już na samym początku. Boli mnie tylko to, że jakiś idiota przywłaszczył sobie nazwę świetnego i w pewnym stopniu legendarnego serwera i teraz niszczy markę jaką sobie Diamond parę lat temu wypracował.. Takie przejmowanie sobie nazw innych serwerów powinno być zakazane na MPC.

Cyrk.png

Opublikowano

@Arialll

Aktualnie ja przygarnąłem pliki Diamonda, ale po tym gównie co on narobił nie zaakceptują prezentacji na mpc :)

Na łatwy zarobek liczysz, każdy to wie.

Akurat perserga dla pieniędzy tego nie robi, a to co wyjdzie to wyjdzie, zobaczymy co to będzie.

Natomiast zauważ, że wcześniej było ponad 1k online, a dzisiaj padł nowy rekord online na forum, możliwe, że na serwie będzie jeszcze więcej niż wtedy, bez mpc.

Każde takie pisanie = hype na serwer.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@Arialll

Aktualnie ja przygarnąłem pliki Diamonda, ale po tym gównie co on narobił nie zaakceptują prezentacji na mpc :)

Akurat perserga dla pieniędzy tego nie robi, a to co wyjdzie to wyjdzie, zobaczymy co to będzie.

Natomiast zauważ, że wcześniej było ponad 1k online, a dzisiaj padł nowy rekord online na forum, możliwe, że na serwie będzie jeszcze więcej niż wtedy, bez mpc.

Skejcior jak Ty dupe lizałeś ostatnio perserdze xD Ty i ten wasz serwer to jakieś kpiny... nie umiał wejść i zablokować komend to zresetował cały serwer... 

aa przypomniał mi się ten Ban co dałeś typowi bo stwierdziłeś że ma WH a gościu udowodnił że nie ma :D  Skejcior nick tak samo zje***y jak jego właściciel :P 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@Arialll

Skejcior jak Ty dupe lizałeś ostatnio perserdze xD Ty i ten wasz serwer to jakieś kpiny... nie umiał wejść i zablokować komend to zresetował cały serwer... 

Dupę lizałem? xD

Jak ja sam dostałem pytanie czy mu pomogę z forum i potem jako GM pilnować porządku, zgodziłem się bo nic do niego mam.

Jak ja lubię jak ktoś pisze farmazony byle by coś napisać.

Co da zablokowanie komend x czasu po tym jak zostały użyte? Był temat wałkowany i stało się jak się stało.

Teraz wszystko zostało ogarnięte i błędu nie będzie.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Skejcior

Najlepiej skończ bo jesteś tak samo marny jak perserga. Nie umieć wrzucić binki, startować 5x w jednym dniu, w kolejnym startować po raz 6.. Patologia jak ich mało. Mieliście ledwo 100 osób wczoraj, dzisiaj będziecie mieli 50. Tak to jest jak 15 latek z drugim 15 latkiem biorą się za serwer nie mając jakiegokolwiek pojęcia z metinem, z lua, z unixem bądź jak kto woli linuxem (wo! przecież to bsd, a nie unix bądź jak kto woli linux! - freebsd jest unixem bądź jak kto woli linuxem) nie mając pojęcia żadnego nad tym co się robi, myślicie, że stoicie u kreta i jesteście wielkimi bogami metina, lua, linuxa, facebooka, ogólnie królowie metina? Buhahahahahah nie rozśmieszaj mnie, na diamondzie pokazałeś jak jesteś marny, ludzie cisnęli z Was bekę 24/7, a na ts co? Jesteście jechani na własnym ts i nie wiecie co ludziom powiedzieć tylko i wyłącznie strzelacie buraka. Kończąc tą marną wypowiedź jak wasz serwer pozdrawiam i polecam serwer naprawdę, administartor 15 lat nic nie potrafi, jego przydupas tyle samo (zachowanie pokazało, że nawet i mniej), osoba kładzie się spać o 22 więc po 22 można robić wszystko co się chce na serwerze, z administratorem 0 kontaktu (bo przecież nie ma telefonu więc jak coś padnie to wstanie dopiero rano) i ogólna patologia.

Opublikowano

@Arialll

Dupę lizałem? xD

Jak ja sam dostałem pytanie czy mu pomogę z forum i potem jako GM pilnować porządku, zgodziłem się bo nic do niego mam.

Co da zablokowanie komend x czasu po tym jak zostały użyte? Był temat wałkowany i stało się jak się stało.

własnie udowodniłeś że Twój właściciel nie zna się na serwerze bo jeżeli jest technik to umie cofnać albo i usunać te dodane itemy w sumie usuwanie itemów przez logi było znane już w 2010 +  blokowanie komend można było je zablokować difem  no ale cóz :D

a co zrobisz jeśli wejdę na ten serwer i pokaże kolejne komendy dostępne w plikach diamonda? :P

+bug na szlachetne :D

wasz diamondMT2 to jawny skok na hajs :) 

@Sheila^^

fajne cycki na profilu :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@Arialll

Dupę lizałem? xD

własnie udowodniłeś że Twój właściciel nie zna się na serwerze bo jeżeli jest technik to umie cofnać albo i usunać te dodane itemy w sumie usuwanie itemów przez logi było znane już w 2010 +  blokowanie komend można było je zablokować difem  no ale cóz :D

Się doinformuj o co dokładnie chodziło, to nie były komendy /i /m itd. Do tego mógł jest użyć każdy poprzez dziurę w kodzie.

Skejcior

Najlepiej skończ bo jesteś tak samo marny jak perserga. Nie umieć wrzucić binki, startować 5x w jednym dniu, w kolejnym startować po raz 6.. Patologia jak ich mało. Mieliście ledwo 100 osób wczoraj, dzisiaj będziecie mieli 50. Tak to jest jak 15 latek z drugim 15 latkiem biorą się za serwer nie mając jakiegokolwiek pojęcia z metinem, z lua, z linuxem (wo! przecież to bsd, a nie linux! - freebsd jest linuxem) nie mając pojęcia żadnego nad tym co się robi, myślicie, że stoicie u kreta i jesteście wielkimi bogami metina, lua, linuxa, facebooka, ogólnie królowie metina? Buhahahahahah nie rozśmieszaj mnie, na diamondzie pokazałeś jak jesteś marny, ludzie cisnęli z Was bekę 24/7, a na ts co? Jesteście jechani na własnym ts i nie wiecie co ludziom powiedzieć tylko i wyłącznie strzelacie buraka. Kończąc tą marną wypowiedź jak wasz serwer pozdrawiam i polecam serwer naprawdę, administartor 15 lat nic nie potrafi, jego przydupas tyle samo (zachowanie pokazało, że nawet i mniej), osoba kładzie się spać o 22 więc po 22 można robić wszystko co się chce na serwerze, z administratorem 0 kontaktu (bo przecież nie ma telefonu więc jak coś padnie to wstanie dopiero rano) i ogólna patologia.

Twoja wypowiedź jest natomiast bardzo dojrzała, pokazujesz swoją klasę, łał, aż na pewno pójdę na każdy twój serw.

Ja nie pisałem, że jestem technikiem bo nie byłem i nie będę. Jestem od pilnowania porządku w grze.

Kto tu ma 15lat? Ja na pewno nie, Perserga również.

Na ts nie będziemy siedzieli i banowali każdego czy się wyzywali wraz z nimi, ogarnialiśmy co innego.

Binkę kret nie tą wgrał, dlatego małe zamieszanie ale przez padające channele przecież serwer nie wystartował wczoraj.

Chungo też coś pisał w opisie pod filmem na mój temat, ale przyznał też rację, że to nie było okej bo nie zamienił ani jednego słowa, a pisał co ja potrafię.

Swoje obowiązki spełniam, a jak jakiś kretyn wmawia, że nic nie potrafię to się śmieję bo ma rację, od strony technicznej nic nie potrafię ale tego nie ukrywam xD

Technikiem jedynie na forum jestem. A jak ktoś coś jeszcze ma na mój temat do powiedzenia no to dalej, pokażcie gdzie komu dupę liżę albo co źle robię.

Co do tego bana to nie był za WH ale DMG, ziomek miał mi udowodnić na forum filmem jakimś, że to przez lagi ale wolał je całe zaspamić.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

@Arialll

Dupę lizałem? xD

Się doinformuj o co dokładnie chodziło, to nie były komendy /i /m itd. Do tego mógł jest użyć każdy poprzez dziurę w kodzie.

Skejcior

Najlepiej skończ bo jesteś tak samo marny jak perserga. Nie umieć wrzucić binki, startować 5x w jednym dniu, w kolejnym startować po raz 6.. Patologia jak ich mało. Mieliście ledwo 100 osób wczoraj, dzisiaj będziecie mieli 50. Tak to jest jak 15 latek z drugim 15 latkiem biorą się za serwer nie mając jakiegokolwiek pojęcia z metinem, z lua, z linuxem (wo! przecież to bsd, a nie linux! - freebsd jest linuxem) nie mając pojęcia żadnego nad tym co się robi, myślicie, że stoicie u kreta i jesteście wielkimi bogami metina, lua, linuxa, facebooka, ogólnie królowie metina? Buhahahahahah nie rozśmieszaj mnie, na diamondzie pokazałeś jak jesteś marny, ludzie cisnęli z Was bekę 24/7, a na ts co? Jesteście jechani na własnym ts i nie wiecie co ludziom powiedzieć tylko i wyłącznie strzelacie buraka. Kończąc tą marną wypowiedź jak wasz serwer pozdrawiam i polecam serwer naprawdę, administartor 15 lat nic nie potrafi, jego przydupas tyle samo (zachowanie pokazało, że nawet i mniej), osoba kładzie się spać o 22 więc po 22 można robić wszystko co się chce na serwerze, z administratorem 0 kontaktu (bo przecież nie ma telefonu więc jak coś padnie to wstanie dopiero rano) i ogólna patologia.

Twoja wypowiedź jest natomiast bardzo dojrzała, pokazujesz swoją klasę, łał, aż na pewno pójdę na każdy twój serw.

Ja nie pisałem, że jestem technikiem bo nie byłem i nie będę. Jestem od pilnowania porządku w grze.

Kto tu ma 15lat? Ja na pewno nie, Perserga również.

Na ts nie będziemy siedzieli i banowali każdego czy się wyzywali wraz z nimi, ogarnialiśmy co innego.

Binkę kret nie tą wgrał, dlatego małe zamieszanie ale przez padające channele przecież serwer nie wystartował wczoraj.

Chungo też coś pisał w opisie pod filmem na mój temat, ale przyznał też rację, że to nie było okej bo nie zamienił ani jednego słowa, a pisał co ja potrafię.

Swoje obowiązki spełniam, a jak jakiś kretyn wmawia, że nic nie potrafię to się śmieję bo ma rację, od strony technicznej nic nie potrafię ale tego nie ukrywam xD

Technikiem jedynie na forum jestem. A jak ktoś coś jeszcze ma na mój temat do powiedzenia no to dalej, pokażcie gdzie komu dupę liżę albo co źle robię.

Co do tego bana to nie był za WH ale DMG, ziomek miał mi udowodnić na forum filmem jakimś, że to przez lagi ale wolał je całe zaspamić.

dziurę to Ty masz w mózgu :D  nie kompromituj sie już i lepiej idź do persergi 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Skejcior

Nie chce mi się tego czytać więc nawet tego nie będę czytał. Perserga jest, z któregoś grudnia 1999 więc o co chodzi? rocznikowo ma 16, normalnie ma 15.

Opublikowano

Skejcior

Nie chce mi się tego czytać więc nawet tego nie będę czytał. Perserga jest, z któregoś grudnia 1999 więc o co chodzi? rocznikowo ma 16, normalnie ma 15.

Gimnazjum skończyłeś chociaż? 2016-1999=15? Brawo.

Jak na razie na start było 990 online, da się grać ;)

Btw. gdzie te obiecane ddosy? - http://scr.hu/17qs/unnyo

A i ten, skok na kasę? IS nadal wyłączony więc naprawdę przestańcie się kompromitować.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Może ktoś te screeny ponumerować?Gubię się :D 

@topic Wiadomo że wszystkie reworki "legend" robione przez inna administracje zawsze sa gownem, i nie ma tu względu na osobę która je robi

Opublikowano

Czego się spodziewać po 15letnim perserdze, który nigdy nie robił update na serwerze i nie wiem ja to wykonać  T_T  

Przepraszam, ale Asfen był mądrzejszy...

Opublikowano

Teraz to chłopak dowalił.... na serwerze ledwo 150 osób, a licznik pokazuje ponad 640! A wczoraj było jeszcze lepiej... 5 minut po starcie i licznik sięgał do 900!

Opublikowano

Skejcior

jest unixem typie.

Opublikowano

Teraz to chłopak dowalił.... na serwerze ledwo 150 osób, a licznik pokazuje ponad 640! A wczoraj było jeszcze lepiej... 5 minut po starcie i licznik sięgał do 900!

opera_2016-11-20_11-36-20.png

Patrz teraz jak podkręcony. Najbardziej z tego wszystkiego to szkoda mi Kreta, że sponsoruje Perserge...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...