Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zwojować Aurę?

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Odpuściłem sobie WoMa - nie ma co robić na wysokich levelach i trochę mało graczy, dlatego nie ma sensu granie tam - ostatnią szanse daje Balmorce s3. Jak nie wypali, to wracam na Negrosa.Z okazji na to , że mam tam już jakieś eq na 35lvl - w sam raz na początek :> to chciałbym zapytać , ile by kosztowało i czy w ogóle się opłaca zwojować Aure na G/P jaki byłby koszt tak praktycznie od 0 żeby zezwojować za SMY czy to ALLEGRO yangi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Popatrz na ceny w IS, to będziesz miał odpowiedź. Wszystko zależy od metody płatności też.

Zwojowanie hmm aury, a nie lepiej poszukać jakiegoś konta, może ktoś sprzedaje z aurą G/P?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Na womie malo graczy? Żartujesz sobie albo grasz o 3 w nocy kazdy serwer marzy o takiej liczbie STAŁYCH graczy, co do pla to ja bym nie zwojował tylko kupil juz gotowe konto g/p kosz okolo 100zl a zwojowanie wyjdzie Ci 2x drozej jak nie więcej, jest tez opcja zmiany nicku więc żaden problem jeżeli o to Ci chodzi.

Opublikowano

Na womie malo graczy? Żartujesz sobie albo grasz o 3 w nocy kazdy serwer marzy o takiej liczbie STAŁYCH graczy, co do pla to ja bym nie zwojował tylko kupil juz gotowe konto g/p kosz okolo 100zl a zwojowanie wyjdzie Ci 2x drozej jak nie więcej, jest tez opcja zmiany nicku więc żaden problem jeżeli o to Ci chodzi.

Z tego co sie wszyscy wypowiadają to gra tam 700 osób~ w szczytowych godzinach, na dodatek na forum WoMa jest już temat, z nieodwołalną decyzją powstania drugiej edycji WOMa, dla powiększenia playerbase'u. Sama administracja wyszła z tym pomysłem, więc nowy server to skutek braku hajsu, brak hajsu jest spowodowany małą ilością graczy, prosta sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...