Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód - wejdź jeśli jesteś kierowcą, a jeśli kłamiesz zgiń w piekle

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak byście postąpili gdyby samochód wam zdech na skrzyżowaniu? xD korek w c**j

tak się czasami zastanawiam i nie wiem czy starać się go zepchnąć gdzieś na boczny pas     |   .|.   |    |   tu między te kropeczki heheszki

czy zostawić i udawać że to nie wasz, a może włączyć światła awaryjne i udawać że coś się robi przy nim, a po jakichś 30 minutach ziomek po was podjeżdża?

Opublikowano

Zostawiłbym na awaryjnym i czekałbym na pomoc.

d13zWiU.jpg

R76y65h.jpg?1

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

ja bym pchał na bok. Chyba każdy idiota by zrozumiał, że staram się usunąć przeszkadzający kawał gówna ze skrzyżowania i nie starał sie mnie rozjechać czy strąbić. 

W drugą stronę, gdybym to ja był świadkiem takiej sytuacji to w bezpiecznych dla mnie warunkach zaoferowałbym pomoc. A jakby mnie od fiutów zwyzywał za chęć udzielenia pomocy to bym zadzwonił na policję, że pijany kierowca zastanawia sie na skrzyzowaniu czy aby w te strone jedzie co trzeba  :v

sygna.png

Opublikowano

Najgorzej jak ci zdechnie na stromej górce, wtedy to tylko ręczny i czekasz na kogoś kto odholuje. O ile nie prowadzisz tira czy dostawczaka, to nie powinno sprawiać trudności przepchnięcia go ( chociaż na zatokę autobusową ). Udawanie że to nie nasz to raczej kiepski pomysł, w końcu straż miejska by ci go odholowała i przysłała rachunek na adres zarejestrowanej osoby.

Opublikowano

Jeśli jest możliwość to targasz go na pobocze, jeśli nie to włączasz awaryjne i dzwonisz po pomoc.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

To zależy - jeżeli stłuczka to awaryjne i czekam nie ruszając auta. A jak coś się stanie z autkiem to też awaryjne, wychodzę i spycham na bok - nie blokuję przejazdu i czekam na pomoc.

A jak zdechnie i lepiej nie ruszać to dzwonie asap na pomoc drogową, trójkąt i udaje pozytywnie.

Pomocnik
Opublikowano

Dlatego zawsze przed wjazdem na skrzyżowanie wciskam p_edał gazu do końca aby w razie czego się doczołgać, sporo osób tak robi.

Opublikowano

Awaryjne i przepychasz.

Tylko nie bój się za bardzo tego zgaśnięcia, jak coś Ci się spierdzieli to na pewno jakiś miły człowiek pomoże (albo paru) i poznasz kogoś ciekawego. xD 

Jak raz w takim małym mieście się z rodzicami w śniegu samochodem zakopaliśmy to cała ulica przyszła pomagać, świetna sprawa i może akurat mimo spierdzielenia czeka Cię fajne wspomnienie;p 

Opublikowano

wlaczasz awaryjne i usuwasz z drogi tak, zeby nie utrudnial ruchu w miare mozliwosci. jak go zostawisz na srodku to ci przyjada smutni panowie w bagietowozie i mandat dostaniesz. bodajrze tylko w przypadku wypadku, gdzie są osoby ranne nie trzeba usuwac pojazdu z drogi.

Pomocnik
Opublikowano

Awaryjne i przepychasz.

Tylko nie bój się za bardzo tego zgaśnięcia, jak coś Ci się spierdzieli to na pewno jakiś miły człowiek pomoże (albo paru) i poznasz kogoś ciekawego. xD

Jak raz w takim małym mieście się z rodzicami w śniegu samochodem zakopaliśmy to cała ulica przyszła pomagać, świetna sprawa i może akurat mimo spierdzielenia czeka Cię fajne wspomnienie;p 

W małych miasteczkach i na wsi ludzie są przyjaźnie nastawieni i pomagają oraz nie robią z tego zbytnio problemów, ale w większych miastach gdzie większość ludzi jest mentalnie zacofana to może być nieciekawie... Najgorsi są pseudo biznesmeni w wykastrowanych skodach.

Opublikowano

Ostatnio  koledze  auto zjebało się na środku ronda, za nim zatrzymało się czarne BMW wysiadło 2 "byków" .  Zapytali czy pomóż  mu zepchnąć auto na pobocze 

2isw7yf.png

Opublikowano

wlaczasz awaryjne i usuwasz z drogi tak, zeby nie utrudnial ruchu w miare mozliwosci. jak go zostawisz na srodku to ci przyjada smutni panowie w bagietowozie i mandat dostaniesz. bodajrze tylko w przypadku wypadku, gdzie są osoby ranne nie trzeba usuwac pojazdu z drogi.

Wtedy nie wolno, w przypadku kolizji trzeba.

Opublikowano

No jak to co jak nie jestem ostatnim debilem na tej ziemi to biorę się w garść ogarniam jakiegoś ziomka albo jak mnie stać to pomoc drogową a w międzyczasie wołam kogoś żeby mi pomógł przepchać furtkę w bezpieczne miejsce :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Mam karte adac, gdzie stanie tam bedzie stal, wali mnie to.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...