Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć fps?

GroNeX Tak bylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moj znajomy ma 30 fps w mc (wiem slaby komp) :P czy jest cos takiego FPS PACK aby dalo mu takiw 20.30 fps wiecej?, jak ktos ma link to moze podac :P 

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. Pobierz optifina 

2.Ustaw najmniejsze ustawienia

3. zaktualizuj sterowniki

4.przypisz więcej ramu do minkrofta

5.Tekstur packi 8x8 

6.Upgrade kompa

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze pisze, co do FPS PACKA, txt ze słabym wyglądem może ci troche dać tych fps bo to zmniejsza zużycie ramu :-)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Sprobuj pobrac Texture Pack 16x16, napewno pomoze ;)

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

@up na pewno pomoże -.-

generalnie są txt niby pod fps ale tak na prawdę 80% z nich to syf który nic nie daje, teksturpack który coś może zwiększyć fps to taki gdzie nie masz enchantów na zbrojach pokazanych, mieczach, dodatkowo wszystkie opcje w optifine na off jakieśparticlesy lawy i inne, render na tiny, to niżej na max fps. Dodatkowo jak można więcej ramu do mc przypisać to jak najbardziej, kompa jakimś ccleanerem przeczyścić, powyłączać niepotrzebne aplikacje itd i więcej nic nie zdziałasz. O zainstalowaniu optifine nic nie mówię bo to oczywiste ;>

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Dziękuje za pomoc ma jakiś txt 8x8 OptiFine więc temacik dop zamknięcia 

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...