Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana mobow na psy

Savrinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanko odnosnie zmiany mobow na pieski. Probowalem troche pobawic sie w edycje pliku .epk ale niestety zaden program mi nie pomogl. Zazwyczaj wyskakiwal blad. Jest to serwer na plikach globalnych wiec moze przyczyna sa dobre zabezpieczenia???

Nie ma zadnych plikow root czy tym podobne, za moby zapewne sa odpowiedzialne pliki :

Monster.epk i monster2.epk . Z tym ze nie moge sobie poradzic z edycja. A moze jeszcze sprobowac z innego clienta zgrac sobie plik z mobkami i podpisac go tak jak mam tutaj/?? Jakies propozycje?

Edit: Dodam ze w folderze pack sa same pliki .epk , nie ma plikow . eix .

2 edit : z pandory mi normalnie wypakowalo plik .eix.

3 edit: Jeszcze ewenetualnie bym chcial aby moby z groty v2 mi zniknely ale po usunieciu plikow monster niby golemy itp znikly ale setou sa nadal. Obawiam sie ze setou maja gdzies indziej odpowiedzialny plik.

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

up

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...