Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z gameguard Metin2 PL

Cass_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystasz z jakiegoś dodatkowego (może niekoniecznie legalnego?) oprogramowania? 

Pamiętam ten błąd podczas korzystania z M2Bob, wtedy wystarczył tylko restart komputera.  B)

Możesz spróbować też wyłączyć antywirusa (jeśli jakiegoś masz).

Jakiego systemu używasz?

­

Opublikowano

Korzystasz z jakiegoś dodatkowego (może niekoniecznie legalnego?) oprogramowania? 

Pamiętam ten błąd podczas korzystania z M2Bob, wtedy wystarczył tylko restart komputera.  B)

Możesz spróbować też wyłączyć antywirusa (jeśli jakiegoś masz).

Jakiego systemu używasz?

Z m2moda, ale na czystym kliencie jest to samo. Restart kompa nic nie zmienia, antywirus wyłączony też. System Win8.1

rydah for life

Opublikowano

Ten problem powoduje jakiś inny program/wirus na twoim kompie, sam mam to samo, na innych lapkach/pc  nie ma tego problemu, więc takie są moje wnioski... Niestety nie wiem jak to rozwiązać, temat będę obserwował :) Sam mam windowsa, że tak powiem z duplikatu, nie wiem jak ty, ale to może ten problem ? ;p 

@Edit wyskakuje Ci może takie coś ? 

https://zapodaj.net/9b706f3606649.png.html

Opublikowano

Ten problem powoduje jakiś inny program/wirus na twoim kompie, sam mam to samo, na innych lapkach/pc  nie ma tego problemu, więc takie są moje wnioski... Niestety nie wiem jak to rozwiązać, temat będę obserwował :) Sam mam windowsa, że tak powiem z duplikatu, nie wiem jak ty, ale to może ten problem ? ;p 

@Edit wyskakuje Ci może takie coś ? 

https://zapodaj.net/9b706f3606649.png.html

Windows oryginalny, a to co pokazujesz nie wyskakuje mi

rydah for life

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji metin2mod nie działa, też mi wywala info o wykrytych hackach.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...