Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] Aterios

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już robi się nudne. Żadnych większych nowości na tych privach, może jakieś kosmetyczne. Zamiast dodać jakieś tornado czy lepszy system rankingowy petów i twierdzy są dodawane te same IS. Gra na takich privach kończy się po 2 - 4 dniach, wszystko zależy od tego czy potrafi się klikać.

Gracze oczekują jakieś trudniejszej rozgrywki, ale nie takiej jak na zwykłych serwerach, Cóż mogę dodać więcej, trzeba wyjść ze schematu i dodać coś od siebie, a nie powielać to samo.

Pozdrawiam.

Więc powiedz w imieniu wszystkich graczy czego oczekujesz?

Zapraszam do tematu z serwerem attessia bo już dodaliśmy kilka nowości zostało je dopracować ale po to jest beta ponieważ to wymaga czasu.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

To już robi się nudne. Żadnych większych nowości na tych privach, może jakieś kosmetyczne. Zamiast dodać jakieś tornado czy lepszy system rankingowy petów i twierdzy są dodawane te same IS. Gra na takich privach kończy się po 2 - 4 dniach, wszystko zależy od tego czy potrafi się klikać.

Gracze oczekują jakieś trudniejszej rozgrywki, ale nie takiej jak na zwykłych serwerach, Cóż mogę dodać więcej, trzeba wyjść ze schematu i dodać coś od siebie, a nie powielać to samo.

Pozdrawiam.

Więc powiedz w imieniu wszystkich graczy czego oczekujesz?

Zapraszam do tematu z serwerem attessia bo już dodaliśmy kilka nowości zostało je dopracować ale po to jest beta ponieważ to wymaga czasu.

ta chamska reklama ... 

// co do serwera fajny 0 bugów dużo grzybków i w expie nawet medium 100 lv bardzo cieszy :))

Opublikowano

Będę wypowiadał się tutaj ponieważ jest to najnowszy temat. Nie mam zamiaru faworyzować żadnego z serwerów, bo są one jednakowe i żaden się nie wyróżnia. Gracze oczekują przede wszystkim dłuższej przygody na serwerze. Jak wspomniałem wcześniej składa się na to dopracowanie petów i twierdzy, które zaostrzą rywalizację. Tornado dodane w nowym patchu, które wzbudza największą ciekawość ze względu na 1000 poziomów. Nowy IS, w którym ceny byłyby wygórowane.

Ogólnie o potrzebach graczy można pisać godzinami, ale ten temat do tego nie służy. Dlatego przed założeniem nowego serwera radzę zastanowić się 10 razy, bo to już robi się nudne.

Opublikowano

ja jestem zadowolony ponieważ bugi są poprawiane a na chacie mogę chociaż popisać ale teraz wbijam i prawie lvl nie wpada więc nw ile jeszcze pogram ^^

Opublikowano

Bug na Bugu bugiem popychany. Thx za gre :-)

Np. Jakie bugi masz na myśli?

Opublikowano

Aktualizacja: 

- poprawiono damage pomocników w wieży

- usunięto lustro, zamiast tego od 150 lvl każdy posiada jego magiczne ułatwienia :)

- poprawiono zwiększanie trudności w lochach

- poprawiono ceny pomocników w wieży

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...