Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sugestie dotyczące Hacked Clienta

johhny_hax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eluwa , chciałbym poprosić was o najciekawsze pomysły co do tworzenia modułów w prywatnym hacked cliencie.

Najlepsze z nich będą nagradzane plusami a może nawet free kopią cheata heh

Screeny z haxa : 

https://scr.hu/1oL1V4

https://scr.hu/jXrMvK

jestem otwarty na wszystkie sugestie. Piszcie śmialo

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Opublikowano

Jak dla mnie całkiem fajną opcją w cliencie byłby dobry paralyze i vclip, większość paralayzów nie działa na NCP i innych lepszych antycheatach, podobnie jak vclip, ALE na takich serwerach bez antycheata(mypvp na przykład), vclipowanie do pokoju sprawdzania i paraliżowanie administracji oraz graczy sprawia dużą frajdę :D

Oczywiście dodatkowo moduły takie jak:

-longjump

-jakieś ładne nametagi

-speed z bypassem na najnowszego NCP by się przydał

-fajny glide/fly

-autoclicker(w cheatach jest coraz bardziej popularny, osobiście lubie taką opcję)

-xray/wallhack

Dobra killaura to podstawa  :P

No i inne jakieś tam podstawowe moduły(freecam, coś dodatkowego w walce, hitboxy, aimbot, triggerbot, step i inne)

Opublikowano

Wszystko się sprowadza do tego co potrafisz robić, z tego co widzę na ten moment to podstawowe rzeczy już są.

Od siebie dodam że największym aspektem musi być wykrywalność cheata, pierwszym krokiem powinno być wywalenie standardowego gui i wszystko wlepić do komend czatowych :)

Jak wspomniałem wyżej wykrywalność to największy aspekt i odrzuciłbym nie potrzebne rzeczy które mogą zwiększyć szansę na dostanie bana :)

Wyjebałbym killaure która jest zbyt wykrywalna(nawet te najlepsze).

Możesz dodać rzeczy typu jumpy na wyznaczoną odległość którą można by było ustawiać własnoręcznie :P

@polskamrowka

Nie wiem czy jest potrzebne clicker jednocześnie z triggerbotem który jest od niego lepszy, dodając do niego opcje jak friend, ms itd. :)

9u2pvr.gif

Opublikowano

Jak dla mnie całkiem fajną opcją w cliencie byłby dobry paralyze i vclip, większość paralayzów nie działa na NCP i innych lepszych antycheatach, podobnie jak vclip, ALE na takich serwerach bez antycheata(mypvp na przykład), vclipowanie do pokoju sprawdzania i paraliżowanie administracji oraz graczy sprawia dużą frajdę :D

Oczywiście dodatkowo moduły takie jak:

-longjump

-jakieś ładne nametagi

-speed z bypassem na najnowszego NCP by się przydał

-fajny glide/fly

-autoclicker(w cheatach jest coraz bardziej popularny, osobiście lubie taką opcję)

-xray/wallhack

Dobra killaura to podstawa  :P

No i inne jakieś tam podstawowe moduły(freecam, coś dodatkowego w walce, hitboxy, aimbot, triggerbot, step i inne)

@polskamrowka

Speed z bypassem na NCP i Hypixelowy AC już jest :D

Autoclicker będzie dodany w późniejszych wersjach gdyż jest to dość drugorzędna opcja.

i Jak będę dodawał xraya czy wallhacka to nie będę dodawał freecama , taka mala zależność heh

hitboxy zrobić jest ciężko bo odpowiada za nie protected void ktorego na razie nie umiem odczytać

Wszystko się sprowadza do tego co potrafisz robić, z tego co widzę na ten moment to podstawowe rzeczy już są.

Od siebie dodam że największym aspektem musi być wykrywalność cheata, pierwszym krokiem powinno być wywalenie standardowego gui i wszystko wlepić do komend czatowych :)

Jak wspomniałem wyżej wykrywalność to największy aspekt i odrzuciłbym nie potrzebne rzeczy które mogą zwiększyć szansę na dostanie bana :)

Wyjebałbym killaure która jest zbyt wykrywalna(nawet te najlepsze).

Możesz dodać rzeczy typu jumpy na wyznaczoną odległość którą można by było ustawiać własnoręcznie :P

@polskamrowka

Nie wiem czy jest potrzebne clicker jednocześnie z triggerbotem który jest od niego lepszy, dodając do niego opcje jak friend, ms itd. :)

@Dyrektor siur  , Dzięki za pomysł , co do wywalenia gui , to już zostało zrobione (mamy podobny tok myślenia i tez mi to przeszkadzało.

Zajrzyj do mojego drugiego projektu (http://www.mpcforum.pl/topic/1584836-minecraft-hacked-client-orion-new-believe/#entry13374973)

Orion jest chyba najlepszy pod względem niewykrywalności , znika z folderów i wyłącza się całkowicie (lub tez włącza) pod CTRL + SHIFT + Z

Wracając do twojej wypowiedzi ; triggerbot jest chyba nawet łatwiejszy do zrobienia niż clicker . Co do umiejętnośći , to nie stanowi wiekszego problemu gdyż mam kumpla który siedzi w hacked clientach od kilku lat

i dużo mi pomaga :D

44842f66216cf.gif

ORION & NUDE b7 DEV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...