Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na płytę DVD można nagrać muzykę na radio samochodowe?

Krolik328

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie wiem czy dobry dział, jak coś to wybaczcie, ogarniecie to już sobie. Mam takie pytanie, czy na płytkę DVD moge nagrać piosenki Cd do samochodowego radia na płytki? I jeśli ktoś ogarnia radia to dlaczego jedna stacja nie odbiera w mi wcale w samochodzie, przerywa ciągle ( vox fm) a reszta stacji takich jak Eska, Rmf, Zetka itp. normalnie odbiera i chodzi?

z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam :)

Opublikowano

Z radiem to może zależy od tego gdzie się znajdujesz?

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

Nice CS:GO Winter Update... oh, never mind.

Opublikowano

Czy czyta to nie wiem, to jakiś stary Panasonic podajrze, płytki Cd czyta, a czy czyta dvd to jak to sprawdzić i jak je nagrać? No wlasnie cos w tym jest, bo czasami zlapie ciut lepiej, a czasami prawie nie odbiera stacja, ale co z tym zrobić? Z anetną coś nie tak, skoro inne stacje normalnie grają aż milo

Opublikowano

Większa część czyta raczej jedynie płyty CD. A jeśli jest to starszy model, to szansa jest jeszcze mniejsza.

Zobacz na radiu jaki jest to model, powinno byś napisane. Wpisz w Google - tam znajdziesz informacje z których zapewne się wszystkiego dowiesz.

Jak nagrać? Wkładasz czystą płytę w napęd komputera, wyskoczy ci najprawdopodobniej okienko w którym będziesz mógł wybrać opcje nagrywania - dalej to na pewno sobie poradzisz, wystarczy czytać ze zrozumieniem to co jest na ekranie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dobra, dziekuje! jutro sprawdze jaki model radia, bo na cd plyte to max z 20 piosenek, wiec szkoda, mimo ze to 700 mb może pomieścić, a wejdzie tylko 20 piosenek, absurd, ale sprawdze, a nagrywac to nero?

Opublikowano

Jeżeli twoje radio obsługuje mp3, to możesz nagrać płytę jako obraz danych i wtedy zmieści ci się dużo więcej muzyki. Inna opcja to pendrive, SD, ale raczej w tym radiu tego nie masz :P

Co do anteny, to nikt ci tutaj raczej z tym nie pomoże. Na autach (przynajmniej ja) się nie znamy xD

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Normalnie, nagraj mp3 tak jak wszystko inne się nagrywa jako dane. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...