Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CBT1

Psychic Tenshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohayo! o/

Jako że dzisiaj o 17.00 kończy się pierwsza faza zamkniętej bety chciałbym zapytać was o to co wam się podoba w gierce a co niezbyt ... może nie tyle w grze (bo większość pewnie grała na CN) ale o sposób w jaki została nam gra wstępnie zaprezentowana przez my.com.

Jak dla mnie minusem było że sprawdzany kontent był nie przetłumaczony (jak testować coś czego nie rozumiem?) chociaż prace dev nad grą idą w dobrym kierunku ... PvE czy może PvP wolicie? Ja się wolę skupić na PvE ... jakoś ciekawsze mi się wydaje chociaż na PvP mało biegałem ... no nic zapraszam do dyskusji o CBT1 ^^

post-1452873-0-95797000-1479397354_thumb.jpg

Opublikowano

Mnie najbardziej bolą animacje skilli i jazdy konnej. Mam nadzieje że szybko je zmienią...

+ wiadomo kiedy startuje CBT2? :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Cześć!

Osobiście nie grałam nigdy w wersję CN dlatego wszystko było dla mnie nowością. Strasznie irytujące były momenty, gdy już zaczynałam rozumieć sens danego questa aż tu nagle wyskakują chińskie krzaczki i domyślaj się człowieku o co chodzi :s Również skupiłam się na PvE, nawet nie doszło do żadnego PvP :v Bardzo podoba mi się grafika tej gry! To jest coś, co sprawia, że chce się grać :D Sądząc po wielkości mapy, ilości questów etc. mogę stwierdzić, że ogarnęłam zaledwie kilka procent tej gry w trakcie CBT1, dlatego dalsza gra kusi! :D

oUZMZ76.png

Moja mała Occultistka :v

222.gif

Opublikowano

Mnie najbardziej bolą animacje skilli i jazdy konnej. Mam nadzieje że szybko je zmienią...

+ wiadomo kiedy startuje CBT2? :P

Teraz startuje CBT2 na serwerach RU i ma trwać 2 tygodnie więc najpewniej dostaniemy Swoją CBT2 niedługo po nich (stawiam tak tydzień max) więc za 3 tygodnie powinna być CBT2 ;)

Cześć!

Osobiście nie grałam nigdy w wersję CN dlatego wszystko było dla mnie nowością. Strasznie irytujące były momenty, gdy już zaczynałam rozumieć sens danego questa aż tu nagle wyskakują chińskie krzaczki i domyślaj się człowieku o co chodzi :s Również skupiłam się na PvE, nawet nie doszło do żadnego PvP :v Bardzo podoba mi się grafika tej gry! To jest coś, co sprawia, że chce się grać :D Sądząc po wielkości mapy, ilości questów etc. mogę stwierdzić, że ogarnęłam zaledwie kilka procent tej gry w trakcie CBT1, dlatego dalsza gra kusi! :D

oUZMZ76.png

Moja mała Occultistka :v

Occulistkę chce zrobić Sobie na PvP 49 (taka mała odskocznia od pve) a tak to na 100% będę grał spiritshaperem ^^ lubię leczyć na PvE ^^ cóż mi się strasznie podoba crafting jak i rozwój gildii w grze,same dungi mogły by być troszkę inaczej zrobione ale nadal nie jest źle a jeśli chodzi o questy to niestety przez Chiński nie mogę zbytnio się wysłowić bo jak był jakiś ze wskazaniem odpowiedzi to po prostu strzelałem ... lubię czasem zagłębić się w fabułę nawet jak jest bez sensu ale tutaj nie miałem ku temu okazji szczególnie w późniejszym etapie gry. Prawda że już mi brakuje gry ... a zostały serwery wyłączone raptem 3h 15min temu T_T a już mam niedosyt ... a nie chce psuć Sobie "odkrywania" i ściągać CN ;) dlatego czekam na CBT2 ^^ i oczywiście na OBT by zagrać ze znajomymi z innych gier ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...