Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Macie Plany Na Wakacje :) [2010]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam zamiar spalić ten tłuszcz ,który mi się przez zimę nazbierał (inaczej rzecz mówiąc : robie sobbie kaloryfer)

Dalej ...

Narpewno jakieś ogniska i % ^^

Tylko przedtym jakas letnia praca ,aby z 500 zł zarobić na te"%"

no i wio ;p

Aha i w wolne wieczory będę skillował cs'a ;p

pedo-dog.gif

Opublikowano

To tylko ja mam zaplanowane całe wakacje ?? jejuś..

zaczynam juz teraz od niedizeli mam 2 tygonie wolną chatę... pijemy z kumplami i dupeczkę zaprosze... ale jadną tą swoją ;p;p

a później się zacznie dopiero...

od 1 lipca 2 tygodnie z kumplami w Chorwacji... wracam 14 a 15 do Hispani 1 Sierpnia agzamin an prawko 2 sierpnia najprawdopodobniej Kenia ;/ neistety... 10 iserpnia włochy 20 sierpnia północna cześć Norwegii tak będzie zimno... a później nie wiem... miałem niby jeszcze do australi ale zacznie się rok szkolny... więc nie wiem czy mnie ojciec zabierze...

oprócz chorwacji to reszta wyjazdów jest z ojcem (dyplomata) ale też jeżdżą ze mną kumple ;p jak jadę z ojcem ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

jak narazie moje wakacje sa dodupy przed kompem ale juz niedlugo bedzie lepiej:)(mam nadzieje)

pojade do polski do znajomych pogadam Moze kupie mottor Pojade nad nasze polskie morze a jak cos z tego nie wyjdzie to po wakacjach zobaczycie mnie z 800+ postow i bedziecie wiedziec ze nic sie nie udalo a jak bede mial Tyle samo co teraz to znaczy ze rozjebalem sie gdzies samolotem :D

Opublikowano

Wyjazd na całe 2 miesiące do babki do Częstochowy,(kiedyś tam mieszkałem więc mam kumpli, kumpele itp :D) Nie to co tutaj :P Na Mpc raczej mnie niebędzie.

Opublikowano

Expić , expić, expić i może ... expić?

Dwa pierwsze tygodnie 24/7 przed kompem ( trzeba wbić ten level =d)

Z tydzień odespać.

Dwa następne 12/7 przed kompem (trzeba eq podciągnąć =d)

Odpocząć gdzieś nad morzem czy gdzieś xD

i do końca wakacji uczyć się ;) Oczywiście C++ :)

Za wysoka.

Opublikowano

nauka na prawko i siłownia i krav maga albo kick boxing trzeba się w końcu wziąć za siebie ;p

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

granie na kompie wyjazd na oboz nad soline ( czy cosXD) no i oczywiscie bujanie sie z kumplami t i tam>:P

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Ćwiczenia, bieganie, granie na kompie, spotkania z kumplami, chodzenie na imprezki. W sierpniu kierunek Mileno-Unieście ;)

Opublikowano

No to tak ....

1.Bułgaria albo Chorwacja na 2 tyg. (Włochy mi się znudzułyyy.... 4 razy pod rząd -jeździłem co roku xDDD )

2.Nad morze polskie pewnie pojade na moze 1 tydz. ;d

3.Potem obóz sportowy na 2 tyg. (piłka ręczna)

4.A na koniec sobie z kumplami pojade do Tatralandi (jeden z największych parków wodnych w europie) ;D

I koniec.... I znowu buda przez 2/3 roku ;///

Opublikowano

ja do Hiszpani dokladnie barcelony może wejde na laptopa i na mpc :D

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...