Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] PS3 FIFA Draft - pytanie

ErwinDraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytań dotyczących drafta w fifie, więc zacznijmy od tego gram od jakiegoś tygodnia same drafty w fifie 17 na ps3 no i gram przeciwnik strzeli mi bramkę i chwilę po tym jest nagła ścinka i pokazuje mi się komunikat że połączenie z przeciwnikiem zostało utracone i raport meczowy zostanie ustalony i w każdym momencie zalicza mi ten mecz jako przegrany chociaż to z jego winy zrywa połączenie i tak dalej i przez to przegrywam drafta wnioskując z tego on nie. Widziałem na yt że jest draft glitch typu że po strzelonej bramce zrywa się połączenie np restrartuje router, próbowałem to robić i mi zalicza mecz jako przegrany  :/ macie może jakiś pomysł jak to zrobić żeby mi zaliczało mecz jako wygrany, a nie przegrany :). Fajnie by było nie męczyć się z tymi draftami :) 

Kolejne moje pytanie jest:

Od pewnego czasu na turniejach online widuję graczy którzy mają całe składy z zawodników specjalnych ławka rezerowywach również i tak dalej, macie jakiś dobry szybki sprawdzony sposób żeby zarobić te coinsy nie wydając na nie ani grosza nie wiem może jaki bidder albo coś? Nawet płatny :) za pomoc z problemem pierwszym i drugim jestem nawet w stanie zapłacić przelewem kilka stówek. Dziękuje i pozdrawiam was panowie i panie :) 

Czekam na waszą odpowiedź z niecierpliwością :)

Opublikowano

Jak wyjdziesz z gry w trakcie meczu to zawsze on pozostaje nie zaliczony.  Wygrywanie nie uczciwe psuje rozgrywkę.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...