Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlasna domena/ip jak zrobic?

Szelluś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam serwer ts3 na 1shot1 kill, i chciałbym żeby ip było słowne, a nie numeryczne czyli np. ''szellu.pl'' i napisałem do supporta na 1shot1kill i napisali mi coś takiego. ''Domenę musi Pan przekierować u swojego operatora domenowego poprzez dodanie rekordu A DNS.'' co to znaczy? Z góry dziękuje! 

Opublikowano

Kupujesz domene u jakiegos operatora domen i podlaczasz ja za pomoca rekordow dns do swojego ip numerycznego

Masz wiele poradnikow jak to zrobic takze mysle ze sobie poradzisz

Opublikowano

Okok, juz wczoraj ogarnołem ;) po przeczytaniu tego 2 raz... po prostu zle przeczytałem.. tylko mam jeszcze jedno pytanie gdzie znajde te ip DNS A czy jakos tak! z gory dziekuje!.

i dzieki za propozycje gdzie moge zakupic ;) na pewno sie przyda. 

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie bo tam pisze ze zaplace okolo 5zl.. to juz jest kwota koncowa? czy beda jeszcze jakies inne oplaty?

Edit1: jednak sa dalsze oplaty...

Specjalista
Opublikowano

O jakie ip dokładnie Ci chodzi?

Cena początka jest mniejsza. Odnowienie domeny dopiero więcej kosztuje. Także dodatkowych kosztów być nie powinno. Mogą jeszcze VAT naliczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...