Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mechanik za 150zł - warto?

heedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając testy klawiatur mechanicznych natknąłem się na bardzo ciekawą ofertę producenta " Hykker "  Klawiatura ma mi służyć do codziennego użytku, pisania i bardzo rzadkiego grania ( nie gram w żadnego typu tak zwane " strzelanki " chcę jak najmniej wydać, a zyskać coś co może w 100% nie będzie klawiaturą moich marzeń a będzie działać jak powinna, aktualnie posiadam klawiaturę membranową i myślę że przejście na mechanika będzie bardzo dużą zmianą w codziennym  komforcie użytkowania  
Często produkty tej marki trafiają do "biedronki" etc, myślę nic specjalnego, ale po obejrzeniu tej recenzji zaciekawiła mnie : 

https://www.youtube.com/watch?v=9Jy2wFdQn88

Proszę o jakieś opinię, co do tej klawiatury, rady jaką wybrać, chciałbym wydać max 200 zł.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Wlasnie ona bedzie w biedrace. Chyba 28 listopada czy jakos tak. Jak najbardziej ja sie oplaca wziąć.

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Z tego co wiem, WSAD jest odkryty, wiec mozesz isc i poklikac przed zakupem, ale szczerze to dopiero w domu jak popiszesz godznike, nawet pare (przyzwyczaic sie) to ocenisz czy gicior, ale za 150zl to sam moze i wzialbym (chociaz wolalbym blacki miec od cherry mx) gdybym mial na to kase.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...