Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Terenzo - po wybraniu postaci nic się nie dzieję

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postawiłem dziś sobie serwer Hamachi na plikach Terenzo. Wszystko ładnie śmiga, maszyna działa, navicat działa, logowanie działa, ale nie do końca. No właśnie..

Po poprawnym zalogowaniu się wybieram postać, klikam enter i przełącza mi się ekran na ładowanie gry. Ładowanie w ogóle się nie wczytuje. Po dłuższym czasie (ok. 2 minuty) wyrzuca mnie do wyboru serwera.

Korzystam z Clienta 40k by Lajk. 

Ktoś coś zaradzi? :)

syserr:

1116 00:30:12013 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
1116 00:30:27211 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
1116 00:31:32820 :: Phase Select does not handle this header (header: 18, last: 17, 18)
1116 00:31:06291 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngantr0x

Kompilowałeś binke?

Poradziłem sobie pobierając innego Clienta i rooty z 2013 roku.

Niestety, ale znajomi mimo podłączenia do sieci Hamachi nie mogą się połączyć serwerem. Wyrzuca im: "Błąd podczas łączenia z serwerem.", ale to chyba problem na inny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...