Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Taktyczne flesze

Patrique1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyś nie wyklinał co drugie słowo to dałoby się to oglądać. Filmik pod względem tych nieudolnych flash'y nawet spoko, ale tak jak wspomniałem, ogranicz te przekleństwa i będzie ok.

bjk8v7f.png

Opublikowano

Początek filmu "co to jest za poziom", po czym wchodzę na jego profila tam silver 2. xDDDDDDD
Reszty nie oglądałem, darowałem sobie. Co drugie słowo to jakieś przekleństwa, film słabej jakości. Nie polecam. Oceniam film na 2/10.  :v

maybenow.png

Opublikowano

ty **** **** myślisz sobie **** że ty możesz ***** ***** ***** w **** przez ***** oceniać takie epickie **** dzieło ? :x...

ciężko się będzie czytać przez te cenzure :D

szkoda że ja takich graczy nie mam xD bo prawde mówiąc taki poziom jest dużo zabawniejszy :)

przewaga łapek w dół xD sam bym dał w górę gdybyś temu zedowi fleszem odpowiedział na jego flesza ;D

a tak to po prostu udajesz że jesteś jakiś wielki pro i wyśmiewasz się... z graczy prawdę mówiąc twojego poziomu ;x...

Opublikowano

Niestety, ale muszę zgodzić się z przedmówcą. Trochę nieprzyjemnie słucha się tak dużej ilości przekleństw.

przekleństwa u nie właściwej osoby źle brzmią, ale jak to mówi jakiś wkurwiony facet już po mutacji to można się juz pośmiać xD

Ale co do topicu no nie wiem jakoś mi ten filmik nie podchodzi/ .. 

to się da jeszcze obejrzeć : xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 2 tygodnie później...
  • Synek zmienił(a) tytuł na [Video] Taktyczne flesze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...