Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-stars.pl czyli kolejny słaby serwer!

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, w/w serwer teamspeak3 niestety nie potrafi uczciwie przyciągnąć do siebie użytkowników czymś nowym, jakąś innowacją, po prostu czymś zwrócić na siebie uwagę w sposób pozytywni. Natomiast ten TS3, woli jednak rozwiązanie "siłowe". Tylko ciekawe do czego ich to doprowadzi.

/Byłem świadkiem zdarzenia.

Opublikowano

starts.png

Komunikat przed wejściem na serwer nie zachęca do korzystania z ich usług, a mimo to nawet spory online ;d

Opublikowano

starts.png

Komunikat przed wejściem na serwer nie zachęca do korzystania z ich usług, a mimo to nawet spory online ;d

No jak się reklamują no to prosta sprawa że dużo osób. 

Opublikowano

Rozpisywać na temat Nataneza można by długo - gówniarz z tupetem jakich mało.

Chamskie reklamy oraz niby ddosy, choć szczerze nigdy nie zdołał tymi ddosikami zrobić my osobiście krzywdy - jeśli to czytasz, to czekam Wojtku, czekam.

Serwer to oczywiście kolejny z serii tragicznych, nic swojego, kopiują to z tego lub innego serwera - można łatwo stwierdzić.

Nie polecam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Byłem tam dzisiaj. Co chwile leci komunikat typu 

"(m-bot) Informant": Nasze IP Nigdy się nie zmienia łącz się przez IP: TS-STARS.PL

Ciekawe kiedy im to OVH padnie ^^ 

4585214765990561533817.png

Opublikowano

Wszystkie nowe teamspeaki reklamują się w taki sposób, połowa osób wypowiadająca się wyżej jacy to oni są źli itd. preferowało podobną formę reklamy, więc pls szanujcie się ludzie.

Co do samego tematu fakt, żałosny sposób reklamy lecz popłaca. 80% społeczności teamspeaka to dzieci które zawsze przejdą za lepszą ofertą/propozycją.

Opublikowano

Niestety także podpisuję się pod tematem, otóż ts-stars to jeden z gorszych serwerów prosperujący na scenie serwerów TeamSpeak. Dla przykładu, podczas mojej nieobecności(tydzień) mój serwer stanął w gruzach, a stałe 150 osób znikło. Jest to spowodowane iż serwer Pana Nateza reklamował się u mnie, a następnie serwer "magicznie" padł. Zachowanie wielkiego Pana wlasciela także jest dosyć śmieszne, wystarczy zobaczyć jakie nadaje dany osobnik powody banów.

Opublikowano

No niestety, moje zdanie jest tylko takie że takie osoby które to robią nie szanują innych pracy ani tak naprawdę siebie niszczą swoją reputację a w internecie każdego znajdziesz chociaż nie wiadomo co by zrobił, takie serwery długo nie stoją bo takie osoby nie znają się kompletnie na prowadzeniu serwerów i myślą że jak wgrają piracką licencje to im ten serwer wypali ;(, takie osoby myślą że jak zrobią przekierowanie to będą "Kozak" i że zapełnią sloty. Masa takich serwerów padła i będzie padać.

Sposób reklamy stary ale jeszcze jary.

Śmieciowe zachowanie i tyle w temacie.

@ePLEY

Zgodzę się z tobą co do tych dzieci mimo to te "Dzieci" są czasami mądrzejsze od takich powiedzmy "Dorosłych"(Natez). :D

­

Opublikowano

Co to za syf? Ten serwer ma crack licencje + boty też crack. Sam właściciel to osoba niedojrzała która nie umie kupić uczciwie reklamy. Nie polecam tego pana i zalecam uciekać z jego serwera ponieważ od pewnych osób wiem że publikuje swoim "kolegą" adresy IP osób przebywających na serwerze.

Dziwne jest to że w dziale partnerzy jest: K-SCRIPTS.EU - Programistyka, czy naprawdę kupili tego bota legalnie?

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Dziwne jest to że w dziale partnerzy jest: K-SCRIPTS.EU - Programistyka, czy naprawdę kupili tego bota legalnie?

M-BOT'a mają legalnie.

Opublikowano

Też nie polecam tego serwera. Nie dosyć, że grozil mi atakami DDOS, to jeszcze reklamował swój serwer pod nickiem swojego dawnego własciciela..

Byłego Właściciela to był jeszcze jakiś chyba o czymś nie wiem?    @Veengar Zanim coś napiszesz to się zastanów.

Byłem tam dzisiaj. Co chwile leci komunikat typu 

"(m-bot) Informant": Nasze IP Nigdy się nie zmienia łącz się przez IP: TS-STARS.PL

Ciekawe kiedy im to OVH padnie ^^

Wczoraj padło ;/   @4Crazy ty też pomyśl najpierw zanim coś napiszesz.

No niestety, moje zdanie jest tylko takie że takie osoby które to robią nie szanują innych pracy ani tak naprawdę siebie niszczą swoją reputację a w internecie każdego znajdziesz chociaż nie wiadomo co by zrobił, takie serwery długo nie stoją bo takie osoby nie znają się kompletnie na prowadzeniu serwerów i myślą że jak wgrają piracką licencje to im ten serwer wypali ;(, takie osoby myślą że jak zrobią przekierowanie to będą "Kozak" i że zapełnią sloty. Masa takich serwerów padła i będzie padać.

Sposób reklamy stary ale jeszcze jary.

Śmieciowe zachowanie i tyle w temacie.

@ePLEY

Zgodzę się z tobą co do tych dzieci mimo to te "Dzieci" są czasami mądrzejsze od takich powiedzmy "Dorosłych"(Natez). :D

@xGuard nie bendę wspominał ile ty miałeś serwerów i ile razy padły! ciekawe dla czego?   Też pomyśl zanim coś powiesz.

Opublikowano

Co to za syf? Ten serwer ma crack licencje + boty też crack. Sam właściciel to osoba niedojrzała która nie umie kupić uczciwie reklamy. Nie polecam tego pana i zalecam uciekać z jego serwera ponieważ od pewnych osób wiem że publikuje swoim "kolegą" adresy IP osób przebywających na serwerze.

@PolskiRiko My to nie ty i nikt oprócz właścicieli nie ma dostępów do ip i nikt nie wyprowadza do neta wycieków ani nic podobnego. Też pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

@Veengar gdzie ty coś takiego widzisz?  "bendziesz"    cytując napisałem "@xGuard nie bendę wspominał ile ty miałeś serwerów i ile razy padły! ciekawe dla czego?   Też pomyśl zanim coś powiesz."  Jeśli chodzi ci o to "ą" to niestety klawiatura niesprawna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...