Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję serwery gier! Szukam wspólników!

brokieb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!  

Od niedawna zajmuję się tworzeniem bardzo dużego projektu, 

w którego zamyśle między innymi będzie stworzenie: 

-> serwerów gier ( metin2, minecraft, hurtword, Counter Strike, Lineage 2 i wiele innych tytułów)  

-> serwisu z  śmiesznymi filmami, zdjęciami i newsami ze świata gier i IT. 

Dodatkowo mam jeszcze wiele pomysłów, które z czasem będę implementował. 

Jeśli masz jakiś pomysł którym chciałbyś się zajmować w mojej sieci – napisz do mnie na gg, albo e-maila,  

bardzo chętnie tego wysłucham i jeśli pomysł wyda się ciekawy bardzo chętnie nawiąże z Tobą współpracę na dobrych warunkach.  

Czym się zajmuję i co mogę zaoferować?  

Zajmuję się profesjonalnie tworzeniem stron internetowych oraz jestem administratorem serwerów Linux czy Windows – znam się na tym ;) 

Od siebie mogę zaoferować serwer WWW, dobre maszyny które z pewnością utrzymają Twoje serwery gier, 

reklamę ,pokrycie kosztów związanych z rozwijaniem danego projektu oraz status współtworzącego całej sieci.  

Czego oczekuję?  

Od potencjalnego wspólnika oczekuję pełnego profesjonalizmu przy podejściu do danego projektu,  

zorganizowanej grupy z którą będzie można dobrze współpracować bez większych problemów.  

Nie interesuje mnie współpraca z „dziećmi” – oczywiście nie mówię tutaj o osobach niepełnoletnich,  

tylko o ludziach którzy nie umieją się zachować oraz nie przejawiają profesjonalizmu w tym co robią.  

Kogo szukam?  

Na dzień dzisiejszy z naciskiem szukamy (nie jednego!!!) : 

->Redaktor – tworzenie newsów czy materiałów na dany temat 

->Moderator – moderowanie, zarządzanie forum 

->Pomocnik – głównie, jakaś drobna pomoc w stylu znalezienia czegoś czy przetestowania 

!!!WSZYSTKIE INFORMACJE BĘDĄ SYSTEMATYCZNIE AKTUALIZOWANE!!!   

Kontakt  

Jeśli jesteś zainteresowany współpracą, możesz spokojnie skontaktować się ze mną poprzez: 

GG: 9224435 

WWW: www.brokieb.pl 

!Nie pisz do mnie wiadomości typu "Cześć", "Jesteś?", opisz z miejsca swój pomysł i spokojnie oczekuj na moją odpowiedź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...