Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Księżyc, pełnia - Wilkołaki

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno dziś ma być księżyc przybliżony o 55 000 km do ziemi i ma być pełnia, na wschodzi o 3.30 a zachodzie polski o 4.00. 

Tęcze mają być większe o 14 %, czy coś takiego. 

Poprzednia pełnia taka miała miejsce 70 lat temu, a następna będzie za 17 lat. 

Pytanie do was, będziecie wyczekiwać tego momentu? xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

"Pytanie do was, będziecie wyczekiwać tego momentu?"

A po co? Ty tylko ksiezyc ktory widze 17 lat i bede widzial go jeszcze przez nwm 50 lat, a tak wgl trza isc spac aby rano do roboty wstac i pewne bedzie jeszcze niebo zachmurzenie

Opublikowano

Kto widział tęcze w listopadzie? xDD

A poza tym z moich obserwacji wynika, że dzisiaj (tak jak już jest to od tygodnia) przez naszą kochaną pogodę, nie zobaczymy księżyca. Pozostaje podziękować matce naturze za to, że musimy czekać kolejne 70 lat na takie wydarzenie. Cóż za strata...

Opublikowano

A poza tym z moich obserwacji wynika, że dzisiaj (tak jak już jest to od tygodnia) przez naszą kochaną pogodę, nie zobaczymy księżyca. Pozostaje podziękować matce naturze za to, że musimy czekać kolejne 70 lat na takie wydarzenie. Cóż za strata...

Kolejne takie wydarzenie ma być za 17/18 lat.

Opublikowano

Tylko mpc news mnie rozumie xD

To chyba pora się zgłosić xD

Nie do końca, uważam, że w efekcie długoterminowym są lepsze rzeczy dla mnie do robienia.

no ta, ale to moze czas na randke z kobitką xD "przy świetle księżyca, ujrzałem ją jakby piękniejszą i zrobiliśmy to... Pocałunek za pocałunkiem - Moja najlepsza noc w życiu. Ten księżyc pobudził ją do tego stopnia że chciała więcej" xD

Matias ja to widze tak xD

I tak nie bedzie widać go, poza tym mam to lekko w pupie szczerze mówiąc, wolę bardziej przyziemne sprawy hehe

Matias ty widzisz to chyba  tak  xD

Opublikowano

Meh, ale hejterów.

Osobiście podziwiałam, dopóki nie przesłoniły go chmury, w końcu nie można przegapiać takich rzeczy. Nawet jeżeli nie widać różnicy to jest taki głosik w głowie"Tego niw będzie znów przez kawał czasu, doceń to" :D

Opublikowano

Tylko mpc news mnie rozumie xD

To chyba pora się zgłosić xD

Nie do końca, uważam, że w efekcie długoterminowym są lepsze rzeczy dla mnie do robienia.

no ta, ale to moze czas na randke z kobitką xD "przy świetle księżyca, ujrzałem ją jakby piękniejszą i zrobiliśmy to... Pocałunek za pocałunkiem - Moja najlepsza noc w życiu. Ten księżyc pobudził ją do tego stopnia że chciała więcej" xD

Matias ja to widze tak xD

I tak nie bedzie widać go, poza tym mam to lekko w pupie szczerze mówiąc, wolę bardziej przyziemne sprawy hehe

Matias ty widzisz to chyba  tak  xD

zacznij odróżniać anime od prawdziwego zycia.

Zamienilem sie w wilka i ruchalem psa to chyba tyle z tej pelni pamietam potem sie obudziłem w schronisku dla zwierząt :- )

Opublikowano

15085491_1896748200546934_27626101650361

Tutaj macie moją fotke :)

Jesteś kobitą? widzę że masz rozpuszczone włosy, może cosplayer? xD

tak z ciekawości to jakiś naleśnik czy jak toto o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...