Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnanyJakoOszust

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

if (e.getWhoClicked().getName().equalsIgnoreCase("jordii08")) {
          Bukkit.dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "ban jordii08 Znowu kopiujesz? ~PiorunN_");

a to co? XDDDDDDDDDD

76561198318098545.png

Opublikowano

Nawet ja nie wiedziałem że takie coś widnieje :) Możecie sie z nim skontaktować, plugin był pisany z nim więc miał dostęp do niego i mógł se dopisać, ja go po prostu udostępniłem :)

Opublikowano
                    Bukkit.dispatchCommand((CommandSender)Bukkit.getConsoleSender(), "ban jordii08 Znowu kopiujesz? ~PiorunN_");
                }

No to ja nie wiem, Piorun Twierdzi, że Twój plugin a podpisuje się pod banami.

Holy s**t, ten kod..

@Biter. reaguj?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
                    Bukkit.dispatchCommand((CommandSender)Bukkit.getConsoleSender(), "ban jordii08 Znowu kopiujesz? ~PiorunN_");
                }

No to ja nie wiem, Piorun Twierdzi, że Twój plugin a podpisuje się pod banami.

Holy s**t, ten kod..

@Biter. reaguj?

Ten plugin jest stary, był pisany pare dobrych miechów temu + pomagał mi z 1 rzeczą a jodii08 to osoba która wchodziła na serwer pioruna i kopiowała wszystko :) Zapraszam na pw te żale :) Mogę dac email kontakowy do pioruna lub macie go na youtubie.

Opublikowano

JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

1. Za każdym razem nowe inventory, na c**j? (GuiUtil)

2. TurboDropu nawet nie komentuje, szkoda moich nerwów.

3. Ta klasa getChance xD Błagam cię, naucz się nazywać klasy. Poza tym, i tak źle żeś tą metodę zrobił, da się 100x łatwiej. + tworzysz nowy Random za każdym razem, zabijcie mnie.

4. randomizeAmount, to samo.

5. recalculateDurability gdzieś już takie same widziałem, o, KarolekDrop!

6. 

public static Main getInst()
  {
    if (inst == null) {
      return new Main();
    }
    return inst;
  }

Że k***a co?

7. onBreakListener, mój święty boże, po 1. mogłeś to łatwo loopem walnąć, po 2. dlaczego to nie jest konfigurowalne (np. ConfigurationSection)?????? 

A później się chwalą ilościa linijek kodu xD jak to można do 50 linijek skrócić.

8. 

Bukkit.dispatchCommand(Bukkit.getConsoleSender(), "ban jordii08 Znowu kopiujesz? ~PiorunN_");
        }

Ogólnie to rzygam pod siebie, kod jest okropny, niepoukładany, nieprzejrzysty, nielogiczny i popierdolony.

A na dodatek chyba nie twój patrząc po postach wyżej.

Meh.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

3. Ta klasa getChance xD Błagam cię, naucz się nazywać klasy. Poza tym, i tak źle żeś tą metodę zrobił, da się 100x łatwiej. + tworzysz nowy Random za każdym razem, zabijcie mnie.

6. 

{
    if (inst == null) {
      return new Main();
    }
    return inst;
  }

Że k***a co?

7. onBreakListener, mój święty boże, po 1. mogłeś to łatwo loopem walnąć, po 2. dlaczego to nie jest konfigurowalne (np. ConfigurationSection)?????? 

A później się chwalą ilościa linijek kodu xD jak to można do 50 linijek skrócić.

8. 

}

Ogólnie to rzygam pod siebie, kod jest okropny, niepoukładany, nieprzejrzysty, nielogiczny i popierdolony.

Meh.

ziomek k***a a ty od razu wszystko potrafiłeś? ostatnio miałeś problem z bungecordem i nikt cie nie wyśmiewał... a k***a jak ktoś inny zrobi gówno a nie kod to od razu wyzywasz... weź się człowieku jebnij w tą główkę i nie podchodź k***a do tego komputera czy tam laptopa bo ci odpierdala.

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

6. 

{
    if (inst == null) {
      return new Main();
    }
    return inst;
  }

Że k***a co?

8. 

}

Meh.

ziomek k***a a ty od razu wszystko potrafiłeś? ostatnio miałeś problem z bungecordem i nikt cie nie wyśmiewał... a k***a jak ktoś inny zrobi gówno a nie kod to od razu wyzywasz... weź się człowieku jebnij w tą główkę i nie podchodź k***a do tego komputera czy tam laptopa bo ci odpierdala.

to jest tzw. krytyka, może nie jest górnolotna, ale jest konstruktywna - nie napisał c*****y plugin, tylko wytknal bledy i dal pomysl jak je rozwiazac, a ludzie jeszcze sie bulwersuja.

co do tematu, łap tutaj prostę klase od generowania losowej liczby w zakresie, nie mojego autorstwa (@Karolina_666 ;-))

import java.util.Random;

import org.apache.commons.lang.Validate;

public class RandomUtil
{

private static final Random rand = new Random();

public static int getRandInt(int min, int max) throws IllegalArgumentException {
            Validate.isTrue(max > min, "Max can't be smaller than min!");
            return rand.nextInt(max - min + 1) + min;
    }

public static double getRandDouble(double min, double max) throws IllegalArgumentException {
            return (rand.nextDouble() * (max - min)) + min;
    }

public static float getRandFloat(float min, float max) throws IllegalArgumentException {
            return (rand.nextFloat() * (max - min)) + min;
    }

public static boolean getChance(double chance) {
            return (chance >= 100) || (chance >= getRandDouble(0, 100));
    }

}

+ widze, ze to niezla sklejka kodu  :D :

BMxFfLj.png

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

6. 

{
    if (inst == null) {
      return new Main();
    }
    return inst;
  }

Że k***a co?

8. 

}

Meh.

to jest tzw. krytyka, może nie jest górnolotna, ale jest konstruktywna - nie napisał c*****y plugin, tylko wytknal bledy i dal pomysl jak je rozwiazac, a ludzie jeszcze sie bulwersuja.

co do tematu, łap tutaj prostę klase od generowania losowej liczby w zakresie, nie mojego autorstwa (@Karolina_666 ;-))

import java.util.Random;

import org.apache.commons.lang.Validate;

public class RandomUtil
{

private static final Random rand = new Random();

public static int getRandInt(int min, int max) throws IllegalArgumentException {
            return rand.nextInt(max - min + 1) + min;
    }

public static double getRandDouble(double min, double max) throws IllegalArgumentException {
            return (rand.nextDouble() * (max - min)) + min;
    }

public static float getRandFloat(float min, float max) throws IllegalArgumentException {
            return (rand.nextFloat() * (max - min)) + min;
    }

public static boolean getChance(double chance) {
            return (chance >= 100) || (chance >= getRandDouble(0, 100));
    }

}

+ widze, ze to niezla sklejka kodu  :D :

BMxFfLj.png

dzięki, ten kod jest bardzo stary ma po nad 6/7 miechów.. więc updacie zostanie all zmienione !! <3

Opublikowano

@ ZnanyJakoOszust

To nie jest kod tego pana nawet, wiem co on potrafi i "ten" s**t kod jest nawet za duzo jak na jego umiejetnosci.

Apropo pluginu:

1) Nie udostepniaj takich rzeczy, nie warto, plugin jest po prostu slaby.

2) Klasy nazywamy z duzych liter.

3) Paczke nazywamy domena, emailem (OD TYLU)

4)User po tej klasie dostalem ebole ale ale czy napewno?

5)Dopiero po zobaczeniu GuiUtil, pomodlilem sie

6)Po wejsciu w klase "onBreakListener" prawie jeblem w kalendarz

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszyscy tu się kłócicie jak ty to był temat "TU SIĘ KŁÓCIMY" Udostępnił swój plugin to udostępnił nie macie dowodu rzeczowego na kłamstwo jego tylko jakieś przypuszczenia, Najpierw się myśli a potem pisze ;)

Opublikowano

Wszyscy tu się kłócicie jak ty to był temat "TU SIĘ KŁÓCIMY" Udostępnił swój plugin to udostępnił nie macie dowodu rzeczowego na kłamstwo jego tylko jakieś przypuszczenia, Najpierw się myśli a potem pisze ;)

Widać że istnieje osoba która używa głowy jak coś piszę :) //Like

@ref

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam k***a tego dość, to konto gdzie mówię, że plugin nie jest mój to nie fake. J****y dzieciak się podszył pode mnie, specialne założyłem konto , bo to zobaczyłem. Dzieciak sobie do dekompilatora wrzucił, skopiował dodał se coś, i plugin jego. Twoje konto, jak i to twoje fakowe, zostało zgłoszone. Jeśli ktoś woli wieżyć, w dzieciaka który nawet nie wie jak się posługiwać api bukkita, to OK. Oraz plugin jest mój, w 100%, nadal mam go w eclipse. Jeśli ktoś powie, że data, to dzieciak zmienił sobie date w komputerze coś zmieniuł, a data została zmieniona na datę którą se ustawił. Jeszcze jedno, jest to mój najstarszy sposób pisania, a sam plugin ma 5 miesięcy (Jak nie więcej). teraz jak byś dostał mój plugin to byś od razu to dekompilował. Więc życzę ci dobrego dekompilowania, czekam na zdekompilowany plugin "ItemDepozytSV".

Gość dominik148
Opublikowano

Mam k***a tego dość, to konto gdzie mówię, że plugin nie jest mój to nie fake. J****y dzieciak się podszył pode mnie, specialne założyłem konto , bo to zobaczyłem. Dzieciak sobie do dekompilatora wrzucił, skopiował dodał se coś, i plugin jego. Twoje konto, jak i to twoje fakowe, zostało zgłoszone. Jeśli ktoś woli wieżyć, w dzieciaka który nawet nie wie jak się posługiwać api bukkita, to OK. Oraz plugin jest mój, w 100%, nadal mam go w eclipse. Jeśli ktoś powie, że data, to dzieciak zmienił sobie date w komputerze coś zmieniuł, a data została zmieniona na datę którą se ustawił. Jeszcze jedno, jest to mój najstarszy sposób pisania, a sam plugin ma 5 miesięcy (Jak nie więcej). teraz jak byś dostał mój plugin to byś od razu to dekompilował. Więc życzę ci dobrego dekompilowania, czekam na zdekompilowany plugin "ItemDepozytSV".

Autor ma bana.

Tylko czemu temat dalej nie w koszu? :v

@AntyWarn

Plugin bardzo dobry, kod najlepszej jakości i wgl - Na pewno będzie on na moim serfesze izichace 1.7 !!!1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...