Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na mintshost postawię VPS na plikach terenzo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawisz ale nie polecam Ci mintshosta a w szczególności pracy na jednej maszynie od nich.

Opublikowano

W takim razie Mintshost ma słabe serwerownie czyli nie opłaca się? :(  O i proszę kogoś by weszedł na chwilę na ten link i mi powiedział na ile ludzi starczy ten za 100 zł? https://mintshost.pl/start/vps-kvm/

Ps. Ale z tego co czytałem ludzie niektórzy pisali, że mają dobre VPS'y i nwm proszę doracie mi 

Opublikowano

Z vps mintshost korzystałem wiele razy. Serwery mi nigdy nie padały, ale jednak łącze było słabe. Z gwarantowanych 200/200 miałem może 80/50. Support spoko. Odpisuje w 5 minut i jest pomocny. Raz miałem problem, że nie mogłem zmienić systemu na VPS, ale po napisaniu do supportu w 20 minut wszystko było naprawione. 

Opublikowano

Support ok?

Aż mi ogarną lossy czekałem chyba z 2h. Odpisywali po ponad 30 minutach jak nie lepiej. Łączę też słabe.

Opublikowano

Support ok?

Aż mi ogarną lossy czekałem chyba z 2h. Odpisywali po ponad 30 minutach jak nie lepiej. Łączę też słabe.

Znaczy się.. Może źle to ująłem, nie polecam tego hostingu pod usługi online. Jednak 2h a ovh co mi potrafi 2dni czy dłużej nie odpisać. To te 2h za tą cenę jest chyba okej? 

Jeżeli ktoś chce support co będzie odpisywał po 5 sekundach to raczej kupuje serwery gdzie indziej i dodatkowe usługi w postaci "premium support / premium administracja" etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...