Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłączanie internetu podczas gry w CS:GO.

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozłącza mi internet TYLKO podczas gry w cs go.

Robię cokolwiek: yt, strony, inne gry- internet działa poprawnie. Gdy gram mecz w cs go co chwile mnie rozłącza "kabel został odłączony" (ikonka z czerwonym krzyżykiem windows 8.1), przestaje działać również wifi. Po chwili znowu wraca połączenie, daje się grać przez minute albo 30min. Co może być przyczyną? Kabel jest dobrze wpięty bo internet nie działa tylko w cs go. Operator: inea.

Opublikowano

witaj.

Sam tak mam, nie wiem z jakiej jest to przyczyny. I też przez kabel. Możliwe że to jest wina sprzętowa albo sterowników, jakoś szczególnie nie myślałem nad tym jak to naprawić.

Korzystam tylko po WiFi z racji tego iż mam dobrą prędkość internetu i nie odczuwam różnicy pingu czy na kablu czy po wifi.

Nie zrozumiałem jednej rzeczy w twoim pytaniu. Czy też się dzieje ta sytuacja na kablu czy wifi?
Aha i zapomniałbym jaki sprzęt posiadasz?

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Konfiguracja ce esa ? Mi podczas gry w cs:go blue-scrren'a wywalało i po grze,ale to komputer się grzał.

TO dzieje się na każdym serwerze tak? NIe tylko rankiedy. Lub gdy serwer jest przepełniony..

Mi na wi fi się nawet lepiej gra w goła niż na tym kablu. 

Opublikowano

To się dzieje po kablu, ale router jednocześnie odcina wifi i połączenie po kablu.

Sprzęt:

-router: huawei hg8247h

-CPU: i5 6500

-GPU: r9 380 4gb

-Ram: 8gb ddr4 kingston hyperx cl14 2133Mhz

-mobo: msi b150m pro-vh

-karta sieciowa: zintegrowana

-windows: 8.1

-operator inea

To się dzieje na każdym serwerze oprócz locala.

Z jakich portów korzysta client cs go?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...