Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP Aim Helper EHV by Redex 1.2 - Wkońcu do overwatcha!

ERAGOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jednym z zagranicznych forów znalazłem cheata do overwatcha. 
Nie testowalem, ale cieszy się on dość sporą popularnością.

Posiada ESP, Aimhelper (ponoć nie widoczny aim - ale wydaje mi sie ze tylko zwykly aimbot) i wiele innych.

Włączamy pierw Ehv_by_redex a następnie po wejsciu do meczu (KONIECZNIE DO MECZU) wciskamy F10.

Ponoć buguje się na reaperze.

Download: http://ge.tt/2yL1C4h2

Virustotal: https://www.virustotal.com/pl/file/aad09c161909a7d290a395d80c3cfd2aecd953b4e45a9ca017d460f036b68580/analysis/1479020604/

Screen: ss.jpg?1479020877

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

34528.jpg34297.png34059.png33983.png34082.gif[33679.jpg32956.gif34613.png

Opublikowano

Nie widoczny Aim ?

Nawet ślepy zobaczy, że ktoś ma Aimbota... ludzie.

Polecam używać w celu osiągnięcia gwarantowanego bana.

Opublikowano

Nie widoczny Aim ?

Nawet ślepy zobaczy, że ktoś ma Aimbota... ludzie.

Polecam używać w celu osiągnięcia gwarantowanego bana.

Dokładnie. Wystarczy kilka reportów i ban gwarantowany. Jaka frajda wtedy z gry? Blizzard nie cacka się z oszustami, dlatego wszelakie prośby o zwrot nie dadzą Wam nic. :P

Opublikowano

Coś mi się wydaje że to nie jest aim wgl sprawdzał ktoś? działa toto o

A po co marnować 170zł na pewny ban lub kradzież konta ?
Opublikowano

Sprawdzilem, faktycznie dziala. Bana nie dostalem jeszcze ale tak jak pisaliscie pare reportów i poleci mi się wydaje. Jakby ktoś chciał uzywać, to polecam bez tego helpera bo czasem wyglada to bardzo podejzanie

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

34528.jpg34297.png34059.png33983.png34082.gif[33679.jpg32956.gif34613.png

Opublikowano

Overwatch, BF i inne tego typu gry...

Jakim trzeba być przegrywem życiowym żeby w tak dynamicznych grach używać wh i AimBota... przecież tutaj nawet skilla nie trzeba żeby zabijać bo giniesz i się "rodzisz" po 5sec...

Ps. Nie możecie się tutaj dopierdolić(ale pewnie to zrobicie <3), ale MPC juz nie jest "MultiPlayerCheats" (niestety :c), i moja opinia jest jest 100% prawidłowa.(no serio trzeba mieć klapy na mózgu żeby w dynamicznych grach czitować...)

Opublikowano

No bojuż nie jest i gdy wytykałem to inteligentnym inaczej wciąż pisali, że to forum o cheatach. Kto chce ten niech korzysta, bany lecą szybko i to permy więc ameby same wyginą.

Opublikowano

Słyszeliście o gościu co kupił grę, by haxować ? Wyrąbał bana, próbował 2 raz - WYRĄBAŁ BANA.

Kiedy chciał pograć na czysto - WYRĄĄBAŁ BAAANA. tzn. został "NAZNACZONY"

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...