Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

Mati .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że dzieciak został wyrzucony i od razu próbuje się odegrać jak jakieś niewychowane dziecko, naprawdę zachowujesz się jak wcześniejszy administrator.

Który został wyrzucony i rozjebał nam forum również nie umiejętnie :)

To może teraz się niech wszyscy dowiedzą jaki ty jesteś ??

Myślisz że jak będziesz okradał naszych użytkowników i ich potem zbanujesz to nikt się o tym nie dowie ? kto chce filmik to //pw ponieważ jedna mądra osoba to nagrała i wysłała na naszego FanPage'a :)

Naprawdę żal mi ciebie czasami, żeby naprawdę się zniżyć do takiego poziomu by okradać inne osoby w internecie :) Gratulację dla ciebie.

A co do grafik udostępniaj sobie wszystkie jakie chcesz, i strasz nadal prawami autorskimi polecam przeczytać nasz regulamin były "Ownerze"

9. Wszystkie prace wykonywane przez użytkowników dla PGC24.pl  stają się jej własnością, PGC24.pl ma prawo do ich edycji oraz zarządzaniem nimi.

Więc co pierdolisz o prawach autorskich ??? 

PS : Dla twojej nie wiedzy, żeby nałożyć prawa autorskie na co kolwiek to trzeba za to dosyć dużo zapłacić.

Nie pozdrawiam i udław się tymi pieniędzmi :)

Opublikowano

Widać że dzieciak został wyrzucony i od razu próbuje się odegrać jak jakieś niewychowane dziecko, naprawdę zachowujesz się jak wcześniejszy administrator.

Myślisz że jak będziesz okradał naszych użytkowników i ich potem zbanujesz to nikt się o tym nie dowie ? kto chce filmik to //pw ponieważ jedna mądra osoba to nagrała i wysłała na naszego FanPage'a :)

Naprawdę żal mi ciebie czasami, żeby naprawdę się zniżyć do takiego poziomu by okradać inne osoby w internecie :) Gratulację dla ciebie.

A co do grafik udostępniaj sobie wszystkie jakie chcesz, i strasz nadal prawami autorskimi polecam przeczytać nasz regulamin były "Ownerze"

9. Wszystkie prace wykonywane przez użytkowników dla PGC24.pl  stają się jej własnością, PGC24.pl ma prawo do ich edycji oraz zarządzaniem nimi.

PS : Dla twojej nie wiedzy, żeby nałożyć prawa autorskie na co kolwiek to trzeba za to dosyć dużo zapłacić.

Pojechałeś jak adwokat xD, Good Job! :>

@topic

Grafika sama w sobie ładna.

­

Opublikowano

Pojechałeś jak adwokat xD, Good Job! :>

@topic

Grafika sama w sobie ładna.

Zamiast brać się za posty oskarżające drugą osobę naucz się pisać i składać stylistycznie zdania. 

Właściciel tematu przynajmniej potrafi napisać sensownie temat/ post.

Osobiście nie interesuje mnie to czy ma prawa czy nie, za co wyleciał i czy nie wyleciał. 

Dla mnie PGC, cała administracja i większość zarządu do osoby niekompetentne na owe stanowiska. Myślisz, że jeśli go obrazisz w temacie to coś zmieni? Tak naprawdę każdy Wasze logo może wziąć i przerobić, na serwerach TS nie ma takiego czegoś jak 'prawa autorskie' i dobrze wiem ja i Ty, że nikt nie będzie dociekać czyja to praca, proszę Cię bo mnie rozśmieszasz.

Zresztą tutaj wojujesz o prawach, bla, bla, a przedstaw jak zyskujecie osoby na swój serwer? Czemu nie wspomnisz, że Właściciel serwera to złodziej i jedna z osób, która szkodziła innym serwerom? Czemu nie wspomnisz, że 3/4 Waszej administracji robiła mass bany i reklamy żebyście mieli osoby, a może chcesz mi powiedzieć, że nie dajecie praw do sprawdzania ip właścicielom sporych gildii? Tutaj sami Wy naruszacie prawo do prywatności.

Gościu wyjdź z tematu i się nie ośmieszaj.

Co do loga to bez sensu mieć logo jak ma jakiś inny serwer lub parę innych. Logo ma być czymś po czym można skojarzyć jeden serwer, a nie milion innych serwerów. 

Sama grafika jako grafika jest fajna i estetyczna, widać, że masz talent.

Leci plusik za udostępnienie. 

Opublikowano

a może chcesz mi powiedzieć, że nie dajecie praw do sprawdzania ip właścicielom sporych gildii? Tutaj sami Wy naruszacie prawo do prywatności.

Powiedz mi droga majo czy masz na to jaki kolwiek dowód, ponieważ osoby które mają dostęp do ip to jest tylko i wyłącznie Owner wzwyż, wszystkie gilldie bez wyjątku mają takie same permisje oraz żadna nie jest faworyzowana.

Nie będę tutaj więcej odpisywać bo to nie jest temat na to, jeżeli chcesz o tym porozmawiać i żebym ci wytłumaczył co i owo to zapraszam na pw / ts :)

Opublikowano

Dobrze wiesz kim jestem i dobrze wiesz kim ty jestes. To ze spelniasz prosby gronka swiadczy tylko o tobie. Dobrze wiesz, ze jestes zyciową piz*ą i nawet on by cie przekopal. Nie radze ci zaczynac ze mna wojny, bo zle na tym skonczysz.

Opublikowano

Jeżeli bym bardzo się postarał i chciał ci uprzykrzyć życie to z tego okradania mógłbym zrobić coś więcej, są wystarczające na to dowody.

Biedaku :)

//Ostatni mój post tutaj.

Ze złodziejami nie rozmawiam

Opublikowano

Jeżeli bym bardzo się postarał i chciał ci uprzykrzyć życie to z tego okradania mógłbym zrobić coś więcej, są wystarczające na to dowody.

Biedaku :)

//Ostatni mój post tutaj.

Ze złodziejami nie rozmawiam

jestes tak glupi ze zaprzeczasz samemu sobie, poza tym pokaz mi te dowody wielkie ^^
Opublikowano

Panie drogi mesharsky nie administrator oraz nie został wyjebany;) forum rozj*bał tylko aby pokazac że mu już nie zależy. Ta osoba ma honor oraz godność człowieka jak wiekszosc osob tutaj. Niestety ty ostatnio pokazales jaki jestes :) (liz liz) internet prawde powie ;O Osa 2k16 na bicie leci. Ps. Projekty sa matiego wiec sobie udostepnia a moze i ja skorzystam z loga ;)  Napisz cos o sobie a nie potrafisz krytykowac innych prace, bo daleko chyba nie zaszedłeś  #internety. Mogłeś napisać chociaż jaki to był "administrator" #EqipaFromPGC 

Opublikowano

Panie drogi mesharsky nie administrator oraz nie został wyjebany;) forum rozj*bał tylko aby pokazac że mu już nie zależy. Ta osoba ma honor oraz godność człowieka jak wiekszosc osob tutaj. Niestety ty ostatnio pokazales jaki jestes :) (liz liz) internet prawde powie ;O Osa 2k16 na bicie leci. Ps. Projekty sa matiego wiec sobie udostepnia a moze i ja skorzystam z loga ;)  Napisz cos o sobie a nie potrafisz krytykowac innych prace, bo daleko chyba nie zaszedłeś  #internety. Mogłeś napisać chociaż jaki to był "administrator" #EqipaFromPGC 

Ciekawe od kiedy k***a, rozpierdalając czyjąś prace pokazuje że ci na czymś nie zależy ? bo nie rozumiem.

Jeżeli chodzi o mój poprzedni post to jest to opinia o tym co on robi, ponieważ nie rozumiem takiego odegrania się na drugiej osobie, nie wiem czy on próbuje nam zrobić na złość ale wątpię że mu to wyjdzie.

Co do dowodu osoby które pytały o ten dowód dostały go.

PS : Mati nie wchodź już więcej na kanały Gilldyjne pod innym nickiem i nie każ liderom coś robić bo ci to nie wyjdzie. #Potwierdzone info od lidera gilldi

Także rób co dalej chcesz nie będę ci się wpierdalał w twoje grafiki bo i tak będziemy mieć nowe ;))))

Specjalista
Opublikowano

Proszę zaprzestać wszelkich kłótni w tym temacie. Ten temat nie służy do tego. Jeśli chcecie dobiegac praw autorskich może na drodze sądowej. Więcej tego typu postów nie chce tutaj widzieć, gdyż będę musiał zmknąć temat.

Opublikowano

a może chcesz mi powiedzieć, że nie dajecie praw do sprawdzania ip właścicielom sporych gildii? Tutaj sami Wy naruszacie prawo do prywatności.

Powiedz mi droga majo czy masz na to jaki kolwiek dowód, ponieważ osoby które mają dostęp do ip to jest tylko i wyłącznie Owner wzwyż, wszystkie gilldie bez wyjątku mają takie same permisje oraz żadna nie jest faworyzowana.

Nie będę tutaj więcej odpisywać bo to nie jest temat na to, jeżeli chcesz o tym porozmawiać i żebym ci wytłumaczył co i owo to zapraszam na pw / ts :)

O IP wspomniałeś ale już o dalszej wypowiedzi, gdzie była mowa  o niszczeniu serwera już nic się nie wypowiedziałeś.

Dla mnie PGC jak i cała ich Administracja - była i będzie dnem zera.

Proszę zaprzestać wszelkich kłótni w tym temacie. Ten temat nie służy do tego. Jeśli chcecie dobiegac praw autorskich może na drodze sądowej. Więcej tego typu postów nie chce tutaj widzieć, gdyż będę musiał zmknąć temat.

Drogi KIdModeratorze, chyba Cię nie uczyli w szkole.. o jakich wgl. prawach tutaj wspominasz... na drodze sądowej..

Jest on tylko autorem ale żadnych praw do nich nie ma ;) Każda osoba może sobie robić z tym co chce.

lubie-to-png.png

Opublikowano

W logo nie ma nic specjalnego jak w większości prac udostępnianych przez Twoją osobę, brak wyczucia estetyki + praca udostępniona by zrobić na złość właścicielowi pgc, upokarzasz się gościu.

Opublikowano

PGC to jedno wielkie gówno właściciel złodziej i tyle w temacie a w dodatku oczernia osobę którą zresztą sam oszukał. Jeśli chodzi o prawa autorskie to c***a są takie grożby warte chyba że Gronek znów hajsy matce ukradł żeby na prawa mieć albo co gorsza okradł znów osobę z którą współpracował jak to ma on w zwyczaju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...