Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SinusBot - problem z włączeniem

fresz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest to gdy wpisuje komende zeby bot sie uruchomil prosze o pomoc

[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/cyrillic, removing from list!
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/100dpi/:unscaled, removing from list!
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/75dpi/:unscaled, removing from list!
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/Type1, removing from list!
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/100dpi, removing from list!
[dix] Could not init font path element /usr/share/fonts/X11/75dpi, removing from list!
[dix] Could not init font path element /var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType, removing from list!
xinit: XFree86_VT property unexpectedly has 0 items instead of 1
/opt/ts3soundboard/ts3bot: 1: /opt/ts3soundboard/ts3bot: ELF: not found
/opt/ts3soundboard/ts3bot: 2: /opt/ts3soundboard/ts3bot: Syntax error: Unterminated

Opublikowano

root telnet to putty inaczej ?

teraz wyskoczyło mi tak
2016/11/12 15:09:01 The bot will not run as root-user if you don't run it with the parameter '-RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat'
root@dobregildie:/opt/ts3soundboard#

chmod 777 /opt/ts3soundboard/ts3bot

Wpisz to w telneta. Powiedz jeszcze jakim użytkownikiem odpalasz bota?

root telnet to putty inaczej ?

teraz wyskoczyło mi tak
2016/11/12 15:09:01 The bot will not run as root-user if you don't run it with the parameter '-RunningAsRootIsEvilAndIKnowThat'
root@dobregildie:/opt/ts3soundboard#

Okej udalo mi sie wystartowac tylko nie jest haslo foobar a ja nic nie zmienialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...