Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AngelsMu | 150x | NO WEBSHOP, HOT NEW 500 + ONLINE | START 11.11.2016

arek1508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie o godz 14 zwiedziłem kazda mapke i na kazdym spocie było po ok 10 osób jedynie znalazłem wolnego spota na yeti ludzie tu pilnuja 24h na dobe zabawa jest wyśmienita zapraszam kazdego do PL guild mamy ok  80 osób 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z edycjami? Jak tak to mniej więcej co ile?

to jest długoterminowy serwer ostatni start był exp 2000x w roku 2014 i trwa dalej mozna sprawdzic wszystko na ich fb, wiec niema co sie martwić ze za miesiąc rok będzie od nowa napewno nie tutaj

polecam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zabawa może jest fajna ale od kilku dni codziennie popołudniu jest problem z zalogowaniem się. Po resie nigdy nie wiesz czy wejdziesz od razu do gry. Serwer codziennie jest resetowany przy czym nigdzie nie ma żadnej informacji ile serwer będzie offline. Czasem jest to 30 min a czasem i 3h. Ten licznik ile osób online jest na bank podrasowany. To prawda, że na każdym spocie wiecznie full ale mimo to uważam, że licznik ppl online jest + 300 osób podkręcony. 

Nawet jak serwer jest bez graczy to pokazuje, coś ok 300 osób online co jest nieprawdą.   Szkoda, że admin nie pomyśli o otwarciu subserwa zamiast trzymać 4 inne serwery x10 x25 itp na których często gra po 10 osób..

Opublikowano

pełno multi sklepów też pełno ale ludzi napewno jest ponad 500+ , dlatego nie ma co marudzic znajdzcie serwer low exp z tyloma ppl online :) gadanie ze multi konta na kazdym serwie masz multum multikont :)

Opublikowano

To ma być serwer "low"? Qrtwa na 150x exp typ po 9 dniach ma 4GR. Nie 4 resy tylko 4 grand resy ^^

Ty gościu posty na mpcforum sobie nabijasz czy co ? Pewnie w ogole nie grałes na serwie ale wejdz i sprobuj dobic 1 rr sam 

goscie robia pt odpalaja sie kupuja seala pande i wszystkie odpałki i nakurwiaja jak pojebani , i okej kto im zabroni ale zawsze jakas pipka ma bol dupy że znowu nawet do top 20 sie nie dokopie , zwala ;p

Opublikowano

Jest jakiś rozpis eventów? co o której godzinie? nie ma się co spinać o seale co prawda można ogarnąć około 500% expa ale jest limit GR i RR więc na nic to na dłuższą mete 

Opublikowano

Szybkością wbijania GR przez Top bym się nie spinał, wiadomo dopalacze pomagają ale na serverze jest limit (15GR) więc potem i tak się zatrzymają niektórzy muszą się dowartościować przez top zobaczcie że top 1 ma 10 GR a top 100 nawet GR nie ma :) ale większość gra rekreacyjnie na serverze jest Polska guild która z ally ma ponad 100 aktywnych rodaków chętnych do pomocy, każdego dnia wciąż nowi gracze dochodzą licznik pokazuje ponad 2 tyś osób online wiadomo w tym przeciętnie około 200 sklepów i sporo dropów  ale praktycznie nigdy nie ma żadnego wolnego spota na dwóch subach, rywalizacja i zabawa jest na wysokim poziomie więc serdecznie zapraszam wszystkich którzy chcą grać dłużej a nie zmieniać server co miesiąć, pozdrawiam :) 

Opublikowano

Jak Ty chcesz ustawić na komende to piszesz /setparty 1234 (1234 przykład) ale jest to typowo randomowe i większość ustawia takie głównie inne mają tylko @ żeby expić w ekipie a nie z rywalami, i każdy kto napisze do Ciebie na pm 1234 automatycznie dołącza do twojego pt, to działa w obydwie strony jak Ty napiszesz do kogoś 1234 to automatycznie dochodzisz do jego pt jeżeli ustawione ma /setparty i oczywiscie hasło 1234 polecam chodzić po spotach szukać tam gdzię jest mniej niż 5 osób i pisać do każdego z osobna PM 1234 jest 80% szans że dołączysz :) 

Opublikowano

Server fajny, ale przydala by sie jakas polska guildia i walka o CS :D

A jak by ktos chcial grac na expie 2k to chetnie moge oddac konto SM all set FO wingi FO staff ringi pedzie+ okolo 1500 crd za konto badz itemki na expie 150:)

Opublikowano

Polskie gildie są, nawet Polaków jest od groma. Jakby ktoś chciał do gildii to zapraszam do TrueSlav gdzie gm jest Damkos. Narazie gildia ma 2 osoby bo dopiero po 3rr mamy ale mamy zamiar ją rozkręcić jak na storymu.

Ps. Na serwerze gra Arianka a zauważyłem, że nie którzy się do niej ślinią ^^

być może będzie u nas w @ bo kazałem damkosowi rekrutowac ludzi xD

To mówiłem ja. Chudzinx ;)

Ale błędów narobiłem w tym wpisie :p

Ps. Dajcie możliwość edytowania posta na wersji mobilnej.

Opublikowano

A jak by ktos chcial grac na expie 2k to chetnie moge oddac konto SM all set FO wingi FO staff ringi pedzie+ okolo 1500 crd za konto badz itemki na expie 150:)

Oddać można za darmo a Ty chcesz wymienić xD

Opublikowano

Oddać można za darmo a Ty chcesz wymienić xD

No troche mnie kosztowalo to konto:) A nie chce sprzedac konta tylko zamienic na jakies itemki badz inne konto na x150 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...