Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

Scentic

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo przyjemny TeamSpeak.

+ Ładna grafika,

+ Nie crackowany MBot,

+ Bardzo ładny styl teamspeaka.

Opublikowano

Wedłóg mnie grafika to juz 50% sukcesu... Lecz dawanie hasła "Stabilny" lub "ANTY DDOS" jest nie odpowiednie bo wystarczy osoba zawzięta lub zdeterminowana i serwer leży. 

Opublikowano

Wedłóg mnie grafika to juz 50% sukcesu... Lecz dawanie hasła "Stabilny" lub "ANTY DDOS" jest nie odpowiednie bo wystarczy osoba zawzięta lub zdeterminowana i serwer leży. 

"Wedłóg" ?

Hasło "Stabilny" lub "Anty DDoS"? 

@topic;

proponował bym dodać więcej rzeczy do wiadomosci powitalnej ;>

Np:

Witaj [nick], itd.

Opublikowano

Casual przepraszam to mój błąd pisze sie według. Co do haseł reklamowych są one nie odpowiednie bo nie ma żadnego szczelnego systemu antyddos...

Opublikowano

Bardzo przyjemny TeamSpeak.

+ Ładna grafika,

+ Nie crackowany MBot,

+ Bardzo ładny styl teamspeaka.

Dziękuje za opinię

Casual przepraszam to mój błąd pisze sie według. Co do haseł reklamowych są one nie odpowiednie bo nie ma żadnego szczelnego systemu antyddos...

Ale nie każdy się musi na tym super znać, i dla kogoś kto po prostu szuka sobie tsa to takie hasła mogą być pomocne. A stabilny nie zawsze oznacza nie ddosowany ponieważ często się zdarzają serwery które same z siebie się wyłączają, ale i tak dziękuje za opinię :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest za mało dopracowany pod względem graficznym i kanałowym.

Polecam ci poprawić to :)

A co dokładnie uważasz za, za mało dopracowane ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To ja tu podbijam fajny serwer tylko 256 NPL? Prezentacja w moim stylu wiec mogę zostawić ci +

Pozdrawiam nietypowo,

G.. :*

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona i serwer fajny, ale oj, nieładnie koledzy. Aktualna strona (dnkr.pl) ma wygląd (z wyjątkiem tła) oparty o AdminLTE. Niestety, tenże szablon jest na licencji MIT. Mówiąc w skrócie - ​jako iż wygląd oparliście na AdminLTE, to musicie zaznaczyć autorstwo projektu (w tym wypadku szablonu), poprzez umieszczenie odpowiedniej adnotacji w stopce.​ Mówi o tym to zdanie:

Dziękuje za opinię. Naprawione :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...