Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fotel dla gracza do 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten pierwszy choć, ostatnio był podobny temat i gościu miał taki sam ale za 470zł bodajże. Ten drugi jest droższy, a niczym sie nie różni po za minimalnie innym designem.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Też miałem brać z domatora fotel. Eko skóra/lichy fotel dużo kasy... Kupiłem MARKUSA w IKEI i jestem zadowolony.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ale po co ci "gejmingowy" fotel który kosztuje 2 razy tyle bo ma w nazwie "gejmingowy" albo za firmę? Można za połowę tej twojej ceny kupić tak samo wygodny czy nawet lepszy fotel tylko najlepiej jak byś mógł go sam przetestować.

Opublikowano

Te fotele to pomylki troche, jak juz masz brac to wez markusa z ikei jak wyzej ktos napisal, jest to wykonane ogarniecie przynajmniej, lecisz na wyglad i tyle, ps nie ma czegos takiego jak fotel dla gracza ;)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

w tym 1 nie wycztalem zeby mial regulowane podlokietniki, co jak dla mnie go odrazu skresla.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Nie kupuj tego syfu z domatora , kupiłem tam fotel w tamtym miesiącu może troszkę dalej , oddałem szybciej niż zamowilem , syf straszny . Najlepsze jest to że ciągle jest połowa ceny tego fotela i przedsprzedaż tzn gdy kupowałem to premiera fotelu była np 20.09 a jak minie ten termin to wpisują sobie nowy np 30.10 i tak w kółko . Nie polecam.

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Podczepię się do tematu - te "gejmingowe" fotele mają jakieś plusy oprócz dizajnu? Bo wygodne fotele można kupić 2 albo 3 razy taniej i się zastanawiam czy mają jakieś perki.

Opublikowano

Podczepię się do tematu - te "gejmingowe" fotele mają jakieś plusy oprócz dizajnu? Bo wygodne fotele można kupić 2 albo 3 razy taniej i się zastanawiam czy mają jakieś perki.

Właśnie o to chodzi że nie tylko "jutuberzy" czy "strimerzy" używają i rośnie ich sprzedaż przez co większe firmy mogą sobie pozwolić na zwiększenie ceny i dodanie  "gejmingowy" przez co więcej zarobią, a i tak sprzedadzą. Oczywiście mają fajny wygląd ale nie aż tak że będę płacił 1000zł żeby posadzić dupę tym bardziej, że można mieć podobną/większą wygodę za sporo mniejszą cenę.

Opublikowano

Nie wierze ze czekasz 17 dni k***a na opinie kogos z foruym zeby kupic fotel, czlowieku ogarnij dupe.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...