Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na laptopie ThinkPad T430 pójdzie CS GO?

Gutekfly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/hit-lenovo-thinkpad-t430-i5-3320m-8gb-500gb-w7p-fv-i6569862861.html?fromVariant=6569874858

Wita wyżej jest podany link do laptopa firmy lenovo którego mam właśnie na oku i zastanawiam się czy uciągnąłby jako tako CS:GO

Mało znam się na parametrach i w ogóle ale z tego co porównuje ze swoim aktualnym laptopem to jest 2x lepszy, jeżeli ktoś się bardzo dobrze na tym zna to może mi napisać tutaj czy warto jest wydać 1200zł na niego i czy uciągnie CS:GO

Chyba że ktoś ma lepszego w podobnej Cenie na allegro albo na olx to bardzo fajnie proszę podawać linki do nich.

Z góry dziękuje, pozdrawiam

Opublikowano

Niby uciagnie, oczywiscie na MM taki DD2 na niskich powiedzmy w 720p, bedzie z 80 fpsow, ale cos sie podzieje, jakis smoke w gratisie ciepna to juz beda spadki ponizej 60fps, ogolnie nie gra sie super jakos. Mam (choc juz nie musze go uzywac) podobny laptop i wiem cos na ten temat, znaczy nie ze nie da rady grac, ale potem bedzie Ci smutno, za te cene stacjonarka by duzo wydajniejsza byla + mozliwosc upgrade w razie wu.

Fajny lenovo, na ktorym pograsz to 2k zl~

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Napisałem temat do 1300zł możesz cos ciekawego złożyć, dla mnie jeśli chodzi o stacjonarke to możesz złożyć nawet do 2000zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...