Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy idzie dostać GOLDA za czołg premium

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.. :) :) chciałbym się zapytać czy za czołgi Su-122-44 i PantherM/10 dostanę złoto za ich cenę którą kupiłem? Jeśli napiszę do supportu? ? ? jest taka możliwosć?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości

Po co piszesz jak nie wiesz ?

Możesz, jeżeli nie rozegrałeś nimi bitwy albo max 5 bitew, coś takiego. 

Nie można rozegrać ani 1 bitwy.

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości

Po co piszesz jak nie wiesz ?

Możesz, jeżeli nie rozegrałeś nimi bitwy albo max 5 bitew, coś takiego. 

Nie można rozegrać ani 1 bitwy.

Można, zobacz ile bitew mam na t54 mod ;)

I golda oddali 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Podepnę się do tematu.

Jak to jest z tym zwracaniem golda za premki? Mam kilka kupionych na promocji z obniżkami od 15% do 50%.

po zakupie tych premek praktycznie przez ok. 2 lata nie grałem (może tylko kilka razy logowałem się i parę razy pograłem).

Kilkoma nawet nie rozegrałem bitwy (reszta max kilka bitew). Oddają tyle ile wydałem na promocji golda za ten czołg? Czy całość 100%, nawet jak kupiłem go z obniżką 15%?

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że wszystkie (chyba ok. 7 - po zniżce, różne tiery, w tym 3 z 8 tieru) jakbym chciał oddać to byłoby lekkie przegięcie, ale przynajmniej z 1 z 8 tieru bym wymienił.

Opublikowano

Macie jakieś dojście do kogoś z supportu? Owszem oddają Golda za czołg ale jeśli ma do 10 bitew... Ja mam 90 i ciężka sprawa. Pomoże ktoś?

Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tu jest bedzie problem , bo masz na nim troche doswiadczenia wbitego. Nie wiem czy cos na to poradza. Jeszcze jak pisalem 1-10 bitew ujdzie ale nabiles tym czolgiem sporo doswiadczenia ktore mogles wykorzystac .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...