Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup konta

Riser.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję zakup konta na Metin2 PL. Chciałem dowiedzieć się jak wygląda taka transakcja, co w najgorszym wypadku przy zakupie konta może się wydarzyć i jak ewentualnie się od tego odwołać i czy w ogóle można. Chciałem również dowiedzieć się, czy po zmianie maila można jakoś ten proces odwrócić. 

Macie jakieś tipy, jak bezpiecznie zakupić konto na Metin2 PL? 

Opublikowano

Zanim zakupisz konto na Allegro skontaktuj się ze sprzedającym niech Ci objaśni co sprzedaje, czy napewno to co jest w opisie i na screenach dostaniesz po zakupieniu konta. Wielu jest oszustów i kretaczy, dlatego radzę Ci przeczytać dobrze opis. Najlepiej kupić konto z e-mailem i od razu dopiero wtedy zmienić na własny, po tej zmianie nie da sie cofnac zmiany maila.

4521609.png

Opublikowano

Planuję zakup konta na Metin2 PL. Chciałem dowiedzieć się jak wygląda taka transakcja, co w najgorszym wypadku przy zakupie konta może się wydarzyć i jak ewentualnie się od tego odwołać i czy w ogóle można. Chciałem również dowiedzieć się, czy po zmianie maila można jakoś ten proces odwrócić. 

Macie jakieś tipy, jak bezpiecznie zakupić konto na Metin2 PL? 

Na allegro masz pewność że jak ktoś Ciebie oszuka możesz założyć spor o zwrot pieniędzy.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...