Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Edge o co chodzi?

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jutro ma być premiera nfs edge w europie a zapewne wielu z Was nawet o tym nie wie, sam się dopiero dziś o tym dowiedziałem. Możecie mi powiedzieć jakim cudem nfs nie reklamuje tej części?

Dla niewtajemniczonych nfs edge to następca worlda i miał już swoja premiere w korei? Współtwórcą ma być firma nexon, a oto strona nfs edge : 

http://needforspeed-edge.nexon.com

Jak widać wszystko po koreańsku... Wiecie może kiedy będzie strona po ang / pl i co z tą premierą? 

Opublikowano

Nie było żadnej premiery w Korei. Tytuł został zaprezentowany rok temu w Azji i tam też zostanie jutro wydany (i raczej na premierę poza Koreą trzeba będzie poczekać). Grę wydaje Nexon przy współpracy z EA.

Btw. były już dyskusje na forum nt. tej części NFS, ale ogólnie w naszych internetach cisza - z tego względu, że zajmuje się tym Koreański oddział i tam będzie miał swoją premierę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Da sie zagrac jak ma sie konto, a do tego trzeba koreanski pesel.

Ja akurat takowe posiadam, ale jest problem bo z tego co widze gra nie ruszyla.

Gdy chce pobrac wyskakuje mi blad ze 2 beta testy sie skonczyly xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

halo halo wiadomo cos na ten dzien o nfs edge? czy kiedykolwiek bedzie w europie? z sentymentem wspominal worlda i chcialbym posmigac w tego edga sprawdzic go ale w sieci cisza na jego temat ;/ serio? nic nie wiadomo? ;(((

76561198125755300.png

Opublikowano

halo halo wiadomo cos na ten dzien o nfs edge? czy kiedykolwiek bedzie w europie? z sentymentem wspominal worlda i chcialbym posmigac w tego edga sprawdzic go ale w sieci cisza na jego temat ;/ serio? nic nie wiadomo? ;(((

Niedługo zaczyna się trzecia edycja CBT (oczywiście tylko dla graczy z Korei). :)

Na temat premiery oficjalnie nic nie wiadomo.

HB5fLf7.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słyszałem, że to 2 nfs-w pay2win ja podziękuje.

Ten sam scenariusz.

1. Sciągnąć sporo jeleni.

2. Wyciągnąć kasy ile się da.

3. Zamknąć serwer gdy przynosi mały zysk.

Mylę się?

A no zapomniałem pkt 4 po roku stworzyć kolejny odpowiednik i powtarzać w/w punkty.

Zauważyłem, że nadal EA nie wie o co chodzi. Zauważcie forze/the crew tam macie pełną swobodę a nie nadal "latać po nitkach" oni chyba na prawde utkneli w 2001 r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...