Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skype dla firm, WWE Network, HBO GO oraz Netflix

dobryziomxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytania związane ze stronami/programami o nazwie takiej jak w temacie.

1. Skype dla firm - Jak to dokładnie działa w porównaniu do zwykłego Skype? Mam kupiony pakiet office ze strony MS i przypadkiem natrafiłem na moim PC na tego Skype dla firm. Zauważyłem, że trzeba mieć własną domenę, żeby z tego korzystać. Tak się składa, że mam własną domenę i ją trzeba wykorzystać podczas logowania/rejestracji. Ale u mnie to nie działa więc czy ja robię coś źle?

2. WWE Network - Od czasu do czasu lubię sobie oglądnąć wrestling i tak pomyślałem o subskrypcji tego serwisu. Ktoś z Was korzysta z tego? $10 miesięcznie to nie drogo.

3. HBO GO - Czy oni mają jakąś aplikację na Windowsa jak ma np. Netflix? I to jest platforma to oglądania filmów i seriali? Jest tam abonament?

4. Netflix - Jakie dobre seriale z napisami możecie polecić? Głównie akcja. Kumple polecają Black Sails, Spartacus oraz Znation.

Opublikowano

1. Domena wewnętrzna. 

2. Nie oglądam tego teatru. 

3. Tylko w pakiecie z telewizja i kanałami HBO, jeszcze operatorzy komórkowi teraz dodaj to. 

4. Marco Polo 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

4. Luke Cage, Jessica Jones, Daredevil, niedługo Defenders i Iron Fist. Napakowane akcją, i mimo tego że na podstawie komiksów Marvela, są o wiele poważniejsze i lepszej jakości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...