Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w GTA Online z większym level'em zarabiam więcej?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam wbilem juz 22 lev w gta online i tak sie zastanawiam bo zrobilem dopiero 1 napad za ktory dostalem okolo 140 tys. Teraz jestem w ostatnim etapie 2 napadu za ktory laczna pula to 400 tys.- koszty ludzi to daje jakies 200+ tys.

Poki co posiadam apartament ktory kupilem za 400 tys. mam jedno darmowe auto i okolo 140 tys w banku.

Czy w raz z osiaganymi poziomami coraz to wiecej bede mogl zarabiac? Bo poki co perespektywy nie sa za ciekawe. Pojazdy sa strasznie drogie nie mowiac juz o tuningu, nie stac mnie nawet zeby kupic kilka broni ktore pomoga w wykonywaniu zadan. 

Czy duzo jeszcze czasu potrzeba zeby dorobic sie garazu pelnego sportowych furek kompletu broni i jakiegos samolotu?

u1lc.png
Opublikowano

Poziom wpływa tylko na niektóre możliwości zarobku – głównie misje. Niezależnie od poziomu zarabiasz tak samo. Możesz co najwyżej tylko dostać raz trochę więcej za misję po osiągnięciu kolejnego poziomu. ;p

Opublikowano

Poziom wpływa tylko na niektóre możliwości zarobku – głównie misje. Niezależnie od poziomu zarabiasz tak samo. Możesz co najwyżej tylko dostać raz trochę więcej za misję po osiągnięciu kolejnego poziomu. ;

Dzieki za odpowiedz :) w takim razie jak dlugo musze grac zeby cos osiagnac? Klepac caly czas napady czy zajac sie czyms innym?

u1lc.png
Opublikowano

Dzieki za odpowiedz :) w takim razie jak dlugo musze grac zeby cos osiagnac? Klepac caly czas napady czy zajac sie czyms innym?

To już zależy od Ciebie. Mi niedługo pyknie 1000h a wciąż nie mam wszystkiego, co bym chciał (zliczam sobie co jeszcze potrzebuję, wyszło póki co 8 milionów xD) – najlepiej moim zdaniem napady, misje i sprzedawanie paczek z SecuroServ, tych ekskluzywnych biur. ;) Aa, no i można dobrze zarobić na wyróżnionym trybie adwersarza, często za wygraną najdłużej ustawionego meczu można zgarnąć ze 200 tysiaków. ;p

Opublikowano

To już zależy od Ciebie. Mi niedługo pyknie 1000h a wciąż nie mam wszystkiego, co bym chciał (zliczam sobie co jeszcze potrzebuję, wyszło póki co 8 milionów xD) – najlepiej moim zdaniem napady, misje i sprzedawanie paczek z SecuroServ, tych ekskluzywnych biur. ;) Aa, no i można dobrze zarobić na wyróżnionym trybie adwersarza, często za wygraną najdłużej ustawionego meczu można zgarnąć ze 200 tysiaków. ;p

Paczki to jest przesada. Zanim zwróci mu się koszt biura, to już GTA Online mu się znudzi.

Dobrą metodą oprócz metod podanych wyżej, jest także klub motocyklowy. Misje można robić samu i dostaje się po 30k za jedną. Poza tym są też fabryki, która dają tak naprawdę darmowy hajs. Zdobywasz zasoby za darmo, a oni robią ci pieniądze. Ostatnio na jednej fabryce wyciągnąłem pół miliona, więc jest to gra warta świeczki. Niestety, żeby to sprzedać potrzebujesz minimum 2 osób (ty i ktoś jeszcze). Samemu nie da rady ogarnąć wszystkiego, jak są 3 ciężarówki.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...