Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] Lord Assasin

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie widzę tutaj nic niestosownego. Rasizm nigdy nie był ideologią jednolitą. ''Murzyni'' oraz ''bydło'' to nie rasizm, a wręcz przeciwnie. Rasizmem hasła można nazwać, że ''murzyni do Afryki, Polaki do Polski''.

Broń Boże, abym był rasistą. Czarna skóra jak dla mnie to tak jak biała - brat i siostra. Potępiam rasistów osobiście dla dobra Europy i jestem przeciwnikiem. 

Opublikowano

Czyli według Ciebie porównywanie czarnoskórego człowieka do bydła jest jak najbardziej stosowne i nie ma nic wspólnego z rasizmem?

To samo tyczy się Twojej wizji rozstrzelania 5 tysięcy osób, którzy mają inny kolor skóry niż Ty, inny pogląd na sprawę, która ich osobiście dotyczy, a nie Ciebie.

Zdania nie zmienię, przekraczasz granice dobrego smaku i w końcu musisz ponieść jakieś konsekwencje.

Przez najbliższy tydzień swoje ideologie możesz głosić kumplom z klasy czy tam pracy. EOT!

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Czyli według Ciebie porównywanie czarnoskórego człowieka do bydła jest jak najbardziej stosowne i nie ma nic wspólnego z rasizmem?

To samo tyczy się Twojej wizji rozstrzelania 5 tysięcy osób, którzy mają inny kolor skóry niż Ty, inny pogląd na sprawę, która ich osobiście dotyczy, a nie Ciebie.

Zdania nie zmienię, przekraczasz granice dobrego smaku i w końcu musisz ponieść jakieś konsekwencje.

Przez najbliższy tydzień swoje ideologie możesz głosić kumplom z klasy czy tam pracy. EOT!

Nigdzie nie zdefiniowałem w moim temacie, że ''bydło'' to akurat murzyn. Nikogo nie nazwałem po imieniu od bydła, ani od murzyna. Temat był miejsce opinii, gdzie oskarżenia padły na Prezydenta Pana Donalda Johna Turmpa, a takie były w pogaduszkach. 

Opublikowano

Nigdzie nie zdefiniowałem w moim temacie, że ''bydło'' to akurat murzyn. Nikogo nie nazwałem po imieniu od bydła, ani od murzyna. Temat był miejsce opinii, gdzie oskarżenia padły na Prezydenta Pana Donalda Johna Turmpa, a takie były w pogaduszkach. 

Widzę, że masz słabą pamięć, bo dokładnie tak powiedziałeś.

UB nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...