Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OB37 - dyskusja

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://forums.paladins.com/showthread.php?19012-Open-Beta-37-Patch-Notes-November-8-2016

Ogólnie to patch na który chyba każdy czekał, wprowadzili:

- multiQ (można naraz wejść do kolejki siege i playload, tryb który zostanie znaleziony pierwszy będzie tym, na którym będziemy grali),

- swap championów w lobby,

- zmiany graficzne w kliencie,

- nowy bohater: Sha Lin,

- buff wreckera (item zwiększający dmg na tarcze),

- pare fixów u championów,

- nerf Grover'a,

- kolejny nerf Ying,

- nerf i buff Pip'a.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Spoko patch ale ulepszenie wreckera trochę przesada i tak oto teraz jeden tank będzie grany 

Może dodadzą jakieś wzmocnienia tarczy w następnym patchu :/ 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak dla mnie buff wreckera to kpina i tak już Viktor czy ruckus zjeżdżali cała w chwilkę, nie wyobrażam sobie co beszie teraz. Szkoda nerfu grovera.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Jak dla mnie buff wreckera to kpina i tak już Viktor czy ruckus zjeżdżali cała w chwilkę, nie wyobrażam sobie co beszie teraz. Szkoda nerfu grovera.

rukus ? viktor ? to nie może walić w tarcze taki drogo/bk to będzie problem gdy drogo będzie bił 4k w tarcze 

Opublikowano

Jeszcze większe bugi są niż były.   

w sumie prędzej nie miałem żadnych bugów prócz lagów a teraz to nawet z gry wyrzuca. 

Opublikowano

Wprowadzenie do gry kolejnego łucznika jest według mnie kompletnie bezsensowne. Na dodatek jego ult prawie w ogóle się nie przydaje.

Zmiany stylistyczne, zarówno w sklepie jak i przedstawieniu postaci, jak najbardziej na plus.

Nowy skin do Makoa, co prawda śmieszny, ale raczej nie chciałbym grać tankiem przebranym za słodką maskotkę :P

Dodanie nowej skrzynki, z której można wydropić unikalne skórki postaci wydaję się całkiem interesujące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...