Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za fishbota

morsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam używam kamermoda i ostatnio coś ciągle dostaje bany Gm na 100% nie widzi moich kont podejrzewam, że wysyła mi metek logi i dlatego dostaje bany. Można jakoś je zablokować? Dodam, że używam opcji w bocie, że jak jest gm to automatycznie mnie loga. 

Opublikowano

Ta opcja nie jest zbyt bezpieczna, gmowie tez nie są glupcami i wiedzą jakie funkcje Mają boty, i banuja z automatu, przecież teraz jest w is expbot. Wystarczy ze ustawisz kamera bez logania, wh speedhacka i szansa na bana jest znikoma

Opublikowano

ale chodzi mi o fb :) wiec raczej nic mi to nie pomoże 

wystarczy że ktoś Ciebie nagra.

Ale jest to nie mozliwe bo jestem przy kompie a nagle dostaje komunikaty, że ktoś się zalogował i ban. Moim zdaniem musi bot lagi wysyłać 

Opublikowano

ale chodzi mi o fb :) wiec raczej nic mi to nie pomoże 

wystarczy że ktoś Ciebie nagra.

Ale jest to nie mozliwe bo jestem przy kompie a nagle dostaje komunikaty, że ktoś się zalogował i ban. Moim zdaniem musi bot lagi wysyłać 

Tak już jest od kilku lat, takie bany lecą z automatu.

Nie wiem na czym to polega, czy na algorytmie funkcji łowienia, czy na wysyłaniu logów, ale działa skutecznie.

Taki dobry anty-cheat i nic z tym nie zrobisz, chyba, że kupisz od kogoś bota, którego nikt jeszcze nie ma.

­

Opublikowano

Proponuję używać m2boba. Raz, że możliwości zarobku są lepsze niż na fishbocie a dwa, że jeśli już musisz, to ma o wiele więcej opcji niż konkurencja. Możesz np. skonfigurować to w taki sposób, że będzie się logował co 2 godziny i łowił 3 godziny. Dodatkowo co 45 minut zmieniał miejsce łowienia, zmieniał ch gdy ktoś się pojawi i wyłączał bota kompletnie, gdy gm będzie w pobliżu.

Ale jak mówiłem, zarobki już na 40 lv są lepsze niż z użyciem fishbota, a o bana przynajmniej w moim przypadku trudno. Osobiście bocę na 6 kontach, każde w innym miejscu i bana nie mam (2 mies. stażu kont).

Opublikowano

Ta opcja nie jest zbyt bezpieczna, gmowie tez nie są glupcami i wiedzą jakie funkcje Mają boty, i banuja z automatu, przecież teraz jest w is expbot. Wystarczy ze ustawisz kamera bez logania, wh speedhacka i szansa na bana jest znikoma

co znaczy ustawic kamera bez logania bo nie zrozumialem :) ?

ezgif-1045066475.gif

Opublikowano

Z tego jak pisałem z supportem to ich system sprawdza logi a dokładnie czas w jakim wędka jest wyciągana i jeśli się ciągle powtarza (co do milisekund) to na tej podstawie system stwierdza że masz bota i leci ban, dlatego trzeba czekać aż ktoś wypuści bota który bez ustawiania czasu wyciągania będzie sam decydował kiedy wyciągnąć wędkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...