Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FunkySide.PL ▼▲ Rozmowy w rytmach funku! ▼▲

StayHere

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer, jak i administracja są na bardzo wysokim poziomie. Z Właścicielami Serwera jest bardzo dobry kontakt. Trochę ułożenie kanałów mi się nie podoba, ale to tylko kwestia gustu. 

Baner jest, chociaż ja i tak nie zwracam na niego uwagi. Jest to według mnie zbędne. Mam nadzieję, że weźmiecie się za reklamę i za parę miesięcy będzie tam 150+ osób online.

Pozdrawiam i życzę samych sukcesów.

Opublikowano

2008 nie jest zamknięty w iptables, dlatego jest filtrowany a nie zamknięty.

@EDIT: A po drugie, hosting dostosował filtrowanie do serwer'a ts. Nie mam pojęcia jak wyglądają reguły które zastosowali. :D

Opublikowano

2008 nie jest zamknięty w iptables, dlatego jest filtrowany a nie zamknięty.

@EDIT: A po drugie, hosting dostosował filtrowanie do serwer'a ts. Nie mam pojęcia jak wyglądają reguły które zastosowali. :D

Można prosić w takim razie zdjęcie z panelu teamspeak.com oczywiście zamaż dane :P. To rozwieje wszelkie wątpliwości

Przejrzałam Twoje opinie i szkoda, że tylko pod tym tematem piszesz, że "buu" bo crack licencja. 

W większości tematów gdzie napisałeś, że "polecasz" serwer jest na crack licencji, jeśli już wydajesz opinię na temat serwerów to przynajmniej bądź obiektywny. 

Zresztą 3/4 serwerów jest teraz na crack licencji, a tak naprawdę mało kto na to patrzy bo serwer jest od rozmów, a na crack licencji póki co jeszcze pogadasz. ;-) 

Co do serwera dobrze znasz moje zdanie drogi StayHere, zrobiłeś go na wysokim poziomie. Wszystko do siebie pasuje, ikonki - kanały. Serwer jest estetyczny i dopracowany. 

Jeden z lepszych serwerów na ten moment.

Opublikowano

Co do serwera dobrze znasz moje zdanie drogi StayHere, zrobiłeś go na wysokim poziomie. Wszystko do siebie pasuje, ikonki - kanały. Serwer jest estetyczny i dopracowany. 

Jeden z lepszych serwerów na ten moment.

Dziena.  B)

Opublikowano

Serwer dopracowany i estetyczny. Ładne ikonki. Jedyne co bym zmienił, to w liscie administracji dodałbym też wyświetlanie Query, ale to zależy od Was :)

Polecam serwer

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Serwer dopracowany i estetyczny. Ładne ikonki. Jedyne co bym zmienił, to w liscie administracji dodałbym też wyświetlanie Query, ale to zależy od Was :)

Polecam serwer

Query jest jak ninja, dzięki za opinie. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwerek.

+ Ładny wygląd TeamSpeaka,

- Na niektóre kanał publiczne nie można wchodzić.

+ Dużo kanałów publicznych.

+ Boty automatyczne.

+ Bot LiveHelp.

Opublikowano

Polecam serwerek.

+ Boty automatyczne.

+ Bot LiveHelp.

Dzięki za opinię. "Na niektóre kanał publiczne nie można wchodzić." - w sensie który?

Opublikowano

Polecam serwerek.

+ Boty automatyczne.

+ Bot LiveHelp.

Dzięki za opinię. "Na niektóre kanał publiczne nie można wchodzić." - w sensie który?

Na żadny kanał "Limit Pięć" się nie da wejsc.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...