Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będziemy mieć lll wojnę światową - Hillary Clinton zwycięża - korupcja, kłamstwa.

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Lord Assasin Zapodaj ten link z youtubem o którym piszesz.

https://www.youtube.com/watch?v=eu4GaZStAPE

A poza tym sądzę, że Unia Europejska musi być zniszczona.

Ja p*******, maszyna się zepsuła i zamiast zgłosić to do naprawy to od razu SPIZEEGGGG, CLINTON CHUUJ, HURR TRUMP DURR, LEWACKIE KOMUJNISTY !!1!!!1111jeden`111

Weźcie się puknijcie w łeb...

Pogadamy za rok/dwa o tym, czy to był dobry wybór, zgoda hrabio? :D

Opublikowano

Clintonowa sama w sobie ma czarny plan na zniszczenie doszczętnie handlu. Jej planem będzie zagranie w cichy sposób, a z czasem USA zbankrutuje i wizyta w szpitalach będzie kosztować więcej niż w tym dużym pierdolniku USA nowe, markowe samochody. To dzięki niej wala się po różnych zakątkach Europy pieprzone ścierwo islamskie, muslimskie, żydowskie. Najlepiej dać ich do Europy, a inni nie mają prac... Najlepiej dla nich dać pieniądze...

Wczesniej na andzele zwalaliscie, teraz na hilary. Niezle.

Sa takie uklady, w ktorych osoby, na ktore krzyczycie, sa najslabszymi pionkami. Panuje cenzura. Myslicie, ze jakis jankes wejdzie na mpc, zeby sie dowiedziec prawdy?

Pamietajcie polaczki. Jeden Zimmermann warty wiecej niz pietnastu radziwilow

Opublikowano

Sądze że użytkownicy z avatarem korwina i głoszący jego zdanie powinni być zbanowami bo robią z dupy dym zanim cokolwiek wiadomo.

Opublikowano

Ale macie łby japierdole, wy poważnie myślicie że trump coś zmieni? prezydenci USA to marionetki oni mają wykonywać polecenia, a kto inny jest od rozstawiania pionków <lol> mpc takie naiwne xD

Kto jak kto ale Trump ma kasę co za tym idzie jest mniej podatny na wpływy. Clinton oficjalnie popierała żydomasoneria. np. Soros

Gratulacje panie Donaldzie.

BUAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHA

c**j mu z tą kasą człowieku.. ile ty masz lat lol 12? skasują go na starcie jak zacznie za dużo gadać, Kennedy też chciał wszystko jak najlepiej a skończył na cmentarzu..

Trump po dostaniu informacji z góry będzie wykonywał wszystko co mu powiedzą nie ma czegoś takiego że wyjdzie przed szereg będzie się wywyższał..

Opublikowano

Koszmar za nami... Całe szczęście, że Pan Donald Trump wygrał. Dziś rano po zobaczeniu wyników odetchnąłem z ulgą i powiedziałem - Tak, mamy to! Przypominam, że Pan Donald Trump obiecał pomóc Polsce i poprawić wizerunki z Rosją. Clinton może pakować swoje manatki i szerokim łukiem się nie pokazywać. Miejmy nadzieje, że Donald Trump usunie również z Europy te pieprzone, islamskie ścierwo. ;)

Dziękuje za opinie Drodzy Obywatele. Pamiętajcie - Make America Great Again! 

Gratulacje Panie Trump - mam nadzieję, że Pan znów Amerykę poprawi i będzie Wielka. ;) 

Opublikowano

Haha i gdzie jest teraz wyborcza z swoim sondażem wskazującym 100% wygraną Szachrajki ?! :D

Słuchaj się GW to w zimę będziesz w sandałach chodził :v . A i wygrana Trumpa też mnie zadziwiła, jednak sondaże nie są nieomylne, co widać było i w przeszłości (wybory w Polsce, głosowanie w/s Brexitu w UK)

Mnie to śmieszy ze te lewicowe media dawały taką ogromną przewagę Clinton, zresztą tak jest zawsze to samo było w przypadku Komorowskiego . Próbują manipulować opinią publiczną a potem się dziwią ze im się nie udaje i ze ludzie jednak tacy głupi nie są :D

Opublikowano

@ Lord Assasin Zapodaj ten link z youtubem o którym piszesz.

https://www.youtube.com/watch?v=eu4GaZStAPE

Ja p*******, maszyna się zepsuła i zamiast zgłosić to do naprawy to od razu SPIZEEGGGG, CLINTON CHUUJ, HURR TRUMP DURR, LEWACKIE KOMUJNISTY !!1!!!1111jeden`111

Weźcie się puknijcie w łeb...

Pogadamy za rok/dwa o tym, czy to był dobry wybór, zgoda hrabio? :D

To znaczy powiem szczerze. Wybór Trumpa mnie tak bardzo nie boli bo:

1. Przede wszystkim to USA a nie Polska. Dopóki wybór ten nie będzie miał odbicia na całym świecie to mało mnie to obchodzi :P

2. Nie zaprzeczam, że stany potrzebują polityki może nie twardej ale przede wszystkim szczerej. Demokrata, republikanin, mniejsza, byle były to rządy dla ludzi a nie dla elit. Sprawy takie jak prawa gejów czy inne pierdoły to zostawmy na razie bo w tym momencie wyboru liczy się ogól amerykanów.

3. Nie uważam, żeby ten człowiek nadawał się do rządzenia ale jedyne co dotąd mogliśmy zobaczyć to kampania. Oby na stanowisku prezydenta trochę otrzeźwiał, oby.

Podsumowując. Stany i tak jak dotąd odcinały się od wielu problemów świata jak np. kryzys imigracyjny i to raczej się nie zmieni. Trump może okazać się dobrym prezydentem, mimo tego, że kandydatem był chujowym o ile zajmie się problemami Ameryki a nie całego świata (Od tego są koalicje państw).

Pewnie, wolałbym, żeby wygrała Clinton bo identyfikuje się z poglądami liberalnymi ale niech będzie to ktokolwiek, kto zadba o swoich obywateli :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pewnie, wolałbym, żeby wygrała Clinton bo identyfikuje się z poglądami liberalnymi ale niech będzie to ktokolwiek, kto zadba o swoich obywateli :)

Z całym szacunkiem do Ciebie, ale identyfikowanie się z poglądami liberalnymi, to jest kretynizm. To właśnie te liberalne rządy w Europie zamiast polityki twardej ręki doprowadziły do takiej sytuacji jaką aktualnie mamy pod względem bezpieczeństwa i gospodarki. Nie potrzebujemy kolejnych marionetek jak Clinton, tylko porządnego chłopa, który powie jak jest, będzie robił dobre deale.

5465845486.png

Opublikowano

Naprawdę są ludzie, którzy wierzą że jakis jeden pojedynczy polityk może cokolwiek zmienić? Albo że politycy wgl mają jakąś władze? Był już taki prezydent US ktory chciał sprawdzić czy w ich banku są jeszcze rezerwy złota, które powinny być. Po zamachu na niego stwierdził ze pierdoli :D, zycie wazniejsze. I ja tez pewnie bym tak stwierdził na jego miejscu. Światem rzadzą ludzie których nawet nazwisk nie znamy. Czasem są zwroty na lewo, czasem na prawo żeby zachować wiarygodność jednak obalić się tego systemu nie da. Świat dąży do momentu w którym zostaną same marionetki korporacyjne. Ludzie z ideą sa nie na rakę systemowi. Ludzie religijni są nie na reką(nie tylko katolicy, także islam i każda inna religia), ludzie kreatywni także są nie na rekę. W dzisiejszych czasach jedyny wybór jaki mamy to zbytnio się nie wychylac, dażyć do swoich osobistów celów takich jak dom, rodzina, praca, wakacje itp. TO jest na reke systemowi, wyścig szczurów. Przeminęły juz czasy myślicieli, idealistów, ludzi z wizją. I zaden Trump tego nie zmieni bo to nie on pociaga za sznurki

Opublikowano

Ale macie łby japierdole, wy poważnie myślicie że trump coś zmieni? prezydenci USA to marionetki oni mają wykonywać polecenia, a kto inny jest od rozstawiania pionków <lol> mpc takie naiwne xD

niby mozna sie z tym zgodzić i generalnie uważam że wybory to wybieranie między marionetką na lewo a marionetką na prawo, ale z drugiej strony Trump osiągnął już wszystko (oprócz sławy), pieniędzy mu nie brakuje, wiec nikt go też nie przekupi. On chce sie zapisać w historii, jako ten dobry polityk.

Trump po dostaniu informacji z góry będzie wykonywał wszystko co mu powiedzą nie ma czegoś takiego że wyjdzie przed szereg będzie się wywyższał..

czas pokaże czy dotrzyma obietnic. Jeśli nie, to spadnie mu reputacja a tego by nie chciał. Chyba, że zostanie jakoś zmuszony do innych decyzji to nie wiem, ale wtedy juz wybieranie kogokolwiek (nawet w Polsce) nie bedzie mialo dla mnie zadnego sensu, a demokracja bedzie tylko z nazwy

Opublikowano

Nawet na Facebooku Pana Prezydenta Donalda Trumpa piszą, że również ma Pomóc Europie, a w tym ''ocieplić'' wizerunki z Rosją. Większość chce wrócić do swoich krajów, najwięcej do Syrii i prosi o pomoc. Oni się tam wychowali i mają tam rodziny. Mam nadzieję, że Pan Donald sprawi, że każdy wróci do swych domów oraz będzie spokój. Jest to dobra zmiana. Jedynie w Polsce brakuje wybranie odpowiednich osób, bo trzymanie na stanowisku od kilku lat szczurków, to przesada. 

Trzeba podkreślić z zadowoleniem, że nie będzie III wojny światowej, że pan Trump postara się uspokoić stosunki z Rosją, nie będzie opłacał różnych Majdanów czy nie będzie opłacał Tajwanu, żeby ten ogłosił niepodległość. Nie będzie innych tego typu działań, które mogłyby doprowadzić do III wojny światowej. Myślę, że pod tym względem pan Trump jest dość przewidywalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...