Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie siedzący na team speaku + global elite na kałaszkach

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Grałem w teamie.
Pomutowali mnie, 0 info dostawałem mówiłem ostatniemu w 15-14 gdzie ostatni to on mnie zmutował i w plecy kosą dostał.
+ na dodatek smurf w przeciwnym teamie był co prawie 40fragów zrobił.
Mam to nagrane bo nagrywam na YouTube i jak tylko się wrzuci to podeślę tutaj linka.
W*****a mnie to bo się odpalil w ostatnich 6rundach i nic nie ugraliśmy bo jeden zaczął się stresować i mu myszka latała 

Normalnie coś takiego.

http://giphy.com/gifs/csgo-cs-3o7TKTUOPxOK5jR960

No k***a bym miał awans ale valve ma w dupie smurfy i muszę remisować.

Opublikowano

Witam.

Grałem w teamie.

Pomutowali mnie, 0 info dostawałem mówiłem ostatniemu w 15-14 gdzie ostatni to on mnie zmutował i w plecy kosą dostał.

+ na dodatek smurf w przeciwnym teamie był co prawie 40fragów zrobił.

Mam to nagrane bo nagrywam na YouTube i jak tylko się wrzuci to podeślę tutaj linka.

W*****a mnie to bo się odpalil w ostatnich 6rundach i nic nie ugraliśmy bo jeden zaczął się stresować i mu myszka latała 

Normalnie coś takiego.

http://giphy.com/gifs/csgo-cs-3o7TKTUOPxOK5jR960

No k***a bym miał awans ale valve ma w dupie smurfy i muszę remisować.

Kogo to obchodzi ;-; ?

Opublikowano

Ale ty się użalasz, większość twoich postów to użalanie się. Czy to haxy, toxiki e.t.c.

OBCHODZI TO KOGOŚ POZA TOBĄ ?

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Myślisz, że kogoś obchodzi użalanie się kogoś, kto miał normalny mecz w csie? xdd

Widocznie ta gra nie jest dla Ciebie, wracaj do minecrafta

tenor.gif

Opublikowano

Gram na smurfie z MG2 na silverach tych wczesnych i wiem, że smurf sam meczu nie ugra. Wystarczy mieć odpowiednie taktyki, no ale do tego trzeba swoich ziomali. Wracając do meczu - miałem 62 fragi i 15:15 w meczu. Inna sprawa to to, że mój team był klasycznym bronzem xD. Więc zapierdalaj szukać kumpli do gry.

Ps: silver najtrudniejsza ranga. Niektórzy w silverze grają jak wyższe goldy, ale nie mogą wyjść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...