Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niby zielony a nie do końca.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko !

Gram już jakiś czas w WoW'a. Jest to moje pierwsze spotkanie z tą grą dlatego chciałbym się spytać o kilka pytań, bardziej doświadczonych graczy.

Mianowicie, zastanawia mnie od dłuższego czasu pewna kwestia, chodzi o fakt pewnych misji głównych. Grałem w kilka gier MMORPG i tam takowe kampanie były wyróżnione i wyświetlone jako ważniejsze. Zaś tutaj zastanawiam się czy jest coś takiego ? Jak główna linia fabularna?

Kolejna kwestia to level boost. Mam w planach bliższych lub dalszych kupić legion. A wraz z nim dostaje boosta na jedną postać. Tutaj rodzi się pewne pytanie. Czy warto jako nie zaznajomiony się z mechanika i fabuła gracz, wykorzystać go na podbicie swojej postaci?

Opublikowano
  • W wowie jako tako głównej linii fabularnej nie ma, są tylko rozdziały, każdy ma miejsce w innym dodatku. Np Z Mopa w pogoni za garroshem udajemy się do Draenoru stamtąd przenosimy się na Broken Isles szukajac zbiegłego Guldana. Do tego dochodzą wątki poboczne, dlatego polecam czytać książki, aby się mniej więcej orientować.

• Jak już wylevelujesz sobie postać do 100 to użycie na tej postaci boosta będzie niemożliwe, a jeśli nawet to bezsensowne, dlatego warto boostnąć sobie jakąś drugą postać.

Pozdrawiam!

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Ale nie mam właśnie tego 100 lv tylko 30 więc czy fakt że użyje go na takiej postaci będzie pewnym dobiciem gwoździa do trumny dla nowego gracza czy wręcz przeciwnie?

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zależy jaką klasą grasz, ale mówiąc szczerze będzie Ci ciężej ogarnąć taką postać. Poza tym ominiesz trochę świetnego contentu.

giphy.gif

Opublikowano

No właśnie tak myslalem. Ale upwanic się jest lepiej :p a jakie lokalizację polecasz odwiedzić ? Odnośnie contentu oczywiście :)

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wszystkie, każda ma coś unikalnego, jak gracz z 10 letnim stażem mogę powiedzieć, że niczego nie będziesz żałować, od rozpalonego słońcem Tanaris do skutego lodem Icecrown ;)

giphy.gif

Opublikowano

Pospaceruj sobie trochę po krainach to na pewno znajdziesz swoją ulubioną. Mi osobiście najbardziej podoba się Nagrand, Zangarmarsh, Howling fjord, grizzly hilss, the barrens, taranis jest całkiem sympatyczne, uldum, deepholm, wszystkie krainy woda, większość krain z pandarii głównie jade forest, durotar. Masz tego multum i to ty musisz wybrać gdzie chcesz expić.