Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Photoshop - retusz – obróbka – edycja –dyskrecja- cena- profesjonalizm

MatZur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Mam na imię Michał i zajmuję się profesjonalnie od 3 lat:

obrabianiem, retuszowaniem , upiększaniem i  edycją zdjęć

Cechuje mnie dyskrecja. Twoje zdjęcia nigdy nie zostaną udostępnione, usuwam je od razu po zakończonej transakcji. Do każdego klienta podchodzę indywidualnie. Oferuję kompleksowe usługi w zakresie edycji zdjęć w Photoshop’ie. Złe światło? Niewyraźne, lub przyciemnione zdjęcie? To dla mnie nie problem, jestem w stanie zrobić WSZYSTKO, po niskiej i konkurencyjnej cenie.

E-mail:  

[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Problem w tym, że ja zajmuję się profesjonalnie EDYCJĄ, nie mam nic własnego. Niestety nie mogę też pokazać poprzednich prac, ponieważ tak jak mówiłem jestem dyskretny. Jeżeli jesteś ciekawy co potrafię to napisz do mnie na e-mail i podeślij jakieś zdjęcia( m.mini@op.pl )

Micikolaj

e-mail: [email protected]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...