Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje o licencji TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chce zakupić oryginalną licencję TS3 64 sloty (więcej obecnie mi nie trzeba)

Kupował już ktoś? Ona jest tylko na rok? Co dalej? Trzeba opłacić?
Ewentualnie ma ktoś na sprzedaż jakaś? Czasami tak jest że np ktoś kupił już ale nie używa a z chęcią odkupię (po co ma się marnować)

Dzięki za pomoc :P 

Specjalista
Opublikowano

Licencje musisz opłacać co roku. Po roku musisz po prostu ją odnowić wpłacająć znowu te $55. Uwazaj na takie z drugiej ręki często mogą być to cracki.

Opublikowano

Dzięki, ogólnie zastanawiam się czy nie przejść na coś innego. TS jest bardzo drogi + nic na nim nie zarabiam. Nigdy nie miałem reklamowanego ts, stoi już 2 lata i teraz mam ciągle 32 osoby online

Specjalista
Opublikowano

Masz rację. Cięzko jest żeby serwer TeamSpeak na siebie zarabiał ale się da. Ja mówię często, że to taki dodatek dla jakiś serwerów gier.

Opublikowano

Jak chcesz to zawsze możesz zrobić sieć serwerów np. CS GO dodać na nim vip'a który ma coś fajnego i możesz zacząć zarabiać.

Tylko że lepszy skrypt pod sklep do cs go kosztuje 12 zł na miesiąc ale ogólnie jest to najlepszy skrypt.

Sam go używałem jak miałem swoja sieć.

http://sklep.sklep-sms.pl/index.php?pid=purchase&service=ss_license

614201483176397906935.png

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz się bawić w kupowanie licencji i inwestowanie "większej" kasy w TS'a to polecam skorzystać z hostingów TS3.

Wykupujesz serwer na wybraną ilość slotów - płacisz za to co miesiąc i w każdej chwili możesz zmniejszyć/zwiększyć ilość slotów. Cena przy licencji 64. niewiele się różni od comiesięcznej opłaty w hostingu.

Osobiście polecam hosting multigaming.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...