Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade karty graficznej pod CS GO

mrskiller666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

posiadam procesor c2d e8400 3.0 kręcony na 3,4 ghz 4gb ram i kartę graficzną nvidia gf 5800gt 512mb

na moich ustawieniach wyciągam 120-130 fps i takie pytanie mam czy jeśli wymieniłbym karte graficzną na gtx oc 750 2gb wyciągnąłbym stałe 144 fps ? gram na low 1024x 768

Opublikowano

Watpie, lepsze procesory maja z tym problem, bo to juz nawet nie o karte chodzi, chociaz wymiana duzo da, z tym ze gtx 750 jest nieoplacalna. Podaj zasilacz i budzet to cos wykombinujemy z Twoim PC. tylko malpkuj, bo nie bede widzial pewnie (@Oski0202)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zapomnij. i3 2xxx 130zl + mobo h61 80zl + 8gb ram ddr3 80zl + gtx760 (troszke tanszy i troszke slabszy r9 270x), a typowo pod cs go to i5 2xxx 300zl i gtx 560ti 1gb/hd7790

Opublikowano

Na i5 to nie jestem w stanie Ci powiedziec, ale co do i3 to: https://www.youtube.com/watch?v=haPamRGSrs4 tylko czytaj opis, albo od razu Ci napisze, sa to ustawienia ultra i rozdzialka full hd, ale na niskich i nizszej rozdzielczosci to w oczach nie widzialem jakos zeby wiecej fpsow wtedy mial. Aktualnie Ci nie nagram filmu, bo tego komputera nie mam juz hoho :D

Na takiej i5 2400 bedzie troche wiecej tych fpsow i troszku mniej lataly.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...