Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na globalu, 75 lvl

banjok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Niedawno wróciłem na pl i zebrałem trochę eq żeby mieć jakieś podstawy do w miarę wygodnej gry. Z racji że bardzo dawno nie grałem na globalu, chciałbym was zapytać o dobry sposób na zarobek na poziomie 75. Nie orientuje się w temacie w ogóle, więc zwracam się o pomoc do was.

Moja postać to woj body 75 lvl, aura g10, więc P na dniach. Kończę konarki więc też trochę się zboostuje. Jeśli chodzi o eq to:

Truta +7 śr 34 kd 4

Stal +9 1500 pz, 5% do pz

Lwia +9 20 DT

Ebo +9 20 DT 10 strzaly

Srebrna 20 dt

Ametystowy necek +9 1500 pz 10 szycie

Kozaki +9 2k pz

Kask 41 20 na DT lub 30 reg pz

Mam też malpke na 40 lvl, planuje ja ulepszyć ale kolekcjonuje ulepki.

Z góry dziękuję za jakieś sensowne wypowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem tematu mówiącego o zarobku z tym lvlem i eq biorąc pod uwagę aktualna sytuację na globalu

Opublikowano

Nie znalazłem tematu mówiącego o zarobku z tym lvlem i eq biorąc pod uwagę aktualna sytuację na globalu

Najszybszą odpowiedź znajdziesz na forum metin2 wpisując jak zrobić na 75 poziomie na stronie google :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wszystkie tematy są przestarzałe, dlatego zwracam się o pomoc do tych którzy grają teraz i znają sytuację.

Pomocnik
Opublikowano

Handel jedyny sensowny zarobek + alchemia.

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

największy popyt na alchemię jest, jeśli masz zamiar wystawiać inne itemy typu księgi i ulepszacze to odpuść, bo widzę sklepy które stoją kilka dni z tymi samymi przedmiotami po co raz niższej cenie i nikt tego nie kupuje, natomiast alchemia szczególnie odłamki schodzą dosyć szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...